måndag

Hejsan på er!
Sitter hemma hos Ida och väntar på att hon ska sluta jobbet, om sisådär 3 timmar. Inte går det att gå ut heller, för det är mulet och kallt. Lite åska tror jag även att det har varit. Regnar gör det, ser jag nu.
Sitter och tittar på bilderna från konsertern och signering, märker dom bra som jag tänkt lägga upp här sen. ;)
Hittar ni på nått speciellt idag? 

söndag

Tjohej!
Idag har vi varit på skansen och sett Jimmy Jansson sjunga på barnens allsång. Det var jätte kul och dessutom var det signering efter åt, ännu roligare! Men tyvär så dog min kamera PRECIS då jag skulle fota det första kortet på honom. Aja, sånt är livet.
Nu ska vi käka, grillat, mums! Och sen tänkte vi antingen dra och bada eller bara hyra en film och tjocka i soffan, varken jag eller Ida är väl speciellt pigga idag. Soligt och varmt har det varit, tror att jag har bränt kinderna. Inte bra.
Dags för mat, cioa!


Det bästa med livet.

Åh, va underbart, underbart, underbart!
Först signering, med kramar av allihopa. Sen konsert med bästa platserna. Jag är så otroligt underbart glad. Det har varit världens underbaraste dag och dom där 6 + 3 timmars väntar har definitivt varit värt besväret?
Trots att jag har varit nervös som en galning. På hela dagen har jag bara ätit en rostad macka kl. 8 imorse och en godis jag fick av en vakt. xD
Jag varit så nervös att jag mått illa och har dessutom skakat som en galning.
Vi fick ju som sagt numer 24 & 25 på signeringen, och kom in i tredje insläppet. Alltså kanske 5 minuter från början på av signeringen.  Och efter 6 timmars väntan utanför Bengans.
När jag skulle fota Joe var jag så nervös att kameran inte gick att hålla stilla, annars hade bilden varit underbart bra, då han tittade in i kameran och log. Gaah på mig. 
Efter lite hyperventilerande och tårar fortsatte vi mot globen och Annexet där konserten skulle va. Det tog mig ungefär en halvtimme innan jag kunde prata normalt igen, för att jag var så yr. Fick sätta mig flera gånger för att inte svimma. 
Vi hamnade rätt så långt bak i kön, men på något sätt krömp den och vi kom in i den fjärde omgången av insläpp. Efter att vi köpt tröja + affisch hamnade vi ungefär på 4e framifrån. Men då såg vi att man kunde gå upp på balkongen och skyndade dit. Lyckades få några biljetter (gratis då, men var för att det bara får va ett antal personer där).. När vi kom upp var dom enda lediga "stället" närmast scenen, och då flyttade vi lite på det andra staketet och fick utomordentligt bra platser! 
Vi såg även bakom scenen, vilket va lite kul då vi 6 började skrika när vi såg dom komma och gick, medan resten av alla inte fattade något.
Jonas Brothers uppträdande var helt underbart, det bästa jag har sett helt enkelt!
Även Avril var faktiskt bra. Väldigt duktig och otroligt duktig dansare, mäktigt att titta på faktiskt.
Kan bara sammanfatta att jag har upplevt så mycket roligt idag att det är sjukt. Måste bara göra om det!
Lägger in lite bilder imorgon. Puss!

update från mamma

Nu har jag(Malins mamma) fått det stora uppdraget att meddela och uppdatera från kön utanför "Bengans" i Stockholm; Efter att Ida och Malin försov sig i 2 timmar så har de nu kommit fram till Bengans. Där står de nu i kön med nr 24&25......Det kommer fler å fler ...å det är bara 4 timmar kvar till signeringens början. Efter det så ska Malin &Ida skynda vidare till Globen...update följer...// mamma Lena

Stockholm..

Har bara varit här i några timmar, men jag har redan haft så otroligt mycket kul!
Vi har varit och kollat inläget framför Annexet och Bengans, inte alls något folk än.. Ville börja köa nu, men fick inte för Ida. haha ;)
Ska tvinga upp henne i morgon vid halv 6.. Så vi får väl se hur det blir! =) 

inte länge kvar.. ;)

Om 40 minuter åker jag, 40 minuter!
Haha, jag kanske överreagerar lite, ska ju bara till Stockholm. Men jag har inte träffat Ida på över en månad och dessutom ska jag få se två av mina fyra "favoriter" live - dagarna efter varandra! Jag är riktigt riktigt pepp. Känns verkligen jätte kul att Ä N T L I G E N få göra något som man längtat efter.
Synd bara att det inte var TH det gällde, då hade jag väl förövrigt dött av nervositet vid det här laget. Jag skojjar inte.. ;)
Är väl rätt så nervös nu med, men inte riktigt lika illa som om det rört TH. =P

Åh, bara 35 minuter nu. (A)

Ska äta något nu, konstigt nog kurrar min mage. Men vi hörs!

fredag

I'm up!
Det tog visserligen en timmes znoose-tid innan, men vad gör det om hundra år. Sitter och äter brak-frukost nu, flingor&mjöl, greapfrukt och te. Blir väl att duscha, lägga ner det sista i väskan och slappa lite sen (om jag hinner). Mamma kommer hem vid 11, så ska väl äta nån lunch med henne innan farfar hämtar mig klockan 12. 
Känns jätte kul att äntligen får fara iväg och göra något roligt än att bara sitta hemma och slappa, dessutom är det ju finare väder idag än igår, så gladare blir man allt! 

Något emot mig?

Jag hittar inte usb-sladden och jag håller på att få pyskbryt på det! Jag som ville ladda upp några bilder på datorn innan jag åker i morgon, men nej, nu funkar inte det heller! Känns som att allt är emot mig idag. xD
Men det är väl bra res-feber I guess. Även om jag inte ska så långt, men jag gillar inte att flyga. Det är inte flyg-rädsla, jag gillar bara helt enkelt inte att flyga. Mycket bättre med tåg, även om det nu tar en förbannat lång tid.. men så mycket mysigare!
Ida däremot är flygrädd, och som bara den. Därför åker vi tåg när vi ska till Stockholm tillsammans i augusti. Haha, inte mig emot. Kan bli rätt så roligt, det är alltid en massa roliga människor på tågen att prata med. Satt bredvid en tysk kille en gång, som blev rätt så chockad då jag slängde upp 10 Bravo-tidningar på bordet medan jag skulle stänga väskan. Skulle ha sett minen, betalbar. Vet inte varför han blev blev så chockad, men kul var det iaf!

Ska snart ta och sova, ska upp relativt tidigt,,, 07.30.. har en massa saker som ska hinnas med. Lär väl få stressa ändå, är så bra på det! 
Ni får ha det så bra, pussar och kramar! <3

Inte länge kvar...

Snart, snart, snart!
Nästan i alla fall då! Men det är inte alls så länge kvar nu måste jag säga.. Planet går 13.30 i morgon och farfar hämtar upp mig här 12.00. =) 
Kommer väl inte kunna uppdatera lika mycket under tiden jag är i Stockholm, men tillgång till dator finns det, så nog ska jag lyckas att klämma till med ett inlägg lite nu och då! =) 
Vi får väl se vad vi hittar på för något i morgonkväll, har funderat på bio eller nått, kanske bara blir att slappa för vi ska ju upp tidigt på lördag! ;)
Men pepp känner jag mig verkligen!

Ida ringde ...

Ida ringde nyss, pratar med henne. Vi planerar lite inför helgen och så och då får jag den här kommentaren;
"Jonas Brothers suger ju, men hon den där Alvin ala Vin duger!"
  
Och ändå ska hon följa med mig, hon är ju ba för söt. Haha, Avril Lavign är väl inte dålig, men det är ju taskigt att gå därifrån efter Jonas Brothers har spelat, så vi tittar väl på det med. :)

Gaah.

Nu blev jag ju arg, och jag som ska upp 5 på lördag för att vi ska hinna ner tidigt till Bengans och börja köa.. jaja, det kan få va mulet då, men NEJ.. inget regn. Fyfyfyfy! Varför ska det regna överallt?
Jaja, det är ju värt det i alla fall! 

Nu ska jag gå och göra mat till mig och mamii. =) 

regn, blä!


Ja, jippie. Eller inte. 
Jag ska köa hela lördan och vad ser vi, jo regn!

jag é klar! ;)

Nu är jag stolt, och jag FÅR fara stolt också. För en gångs skulle har jag lyckats packa så att jag utan ansträngning kan stänga väskan. Det brukar alltid annars sluta med att mamma eller Ida får sitta på den så fort jag ska få igen den, men nej nej, nu gick det helt galant! =D
Ändå har jag packning för 9 dagar där i, den brukar vara full då jag ska bort över helgen.. (hur nu det går till?). Fast nu har jag ju tillgång till tvättmaskin, så jag slipper ta med mig extra kläder ifall nått skulle hända.. Men har en hel del kläder med ändå,,, så vi får hoppas på bra väder i.o.m. att det mesta är klänningar. Hehe. xD 
Det blir säkert bra! =)

Nu sitter jag och tittar på en massa musikvideor som jag spelade in från MTV för länge sen, såndär Top 6 ni vet, med ett speciellt band? (behöver knappast nämna vilket band det är).. Dom är lika bra varje gång. ; ) 

Och jag mååste bara tjata lite till om Rette Mich, seriöst. Hur bra är inte låten?





     Tokio Hotel - Rette Mich



TH går före, eller?

Nu har jag klätt på mig och ätit lite mat, har stoppat in jeansen i tvättmaskinen. Men inte en enda sak har kommit ner i resväskan än. xD
För jag gjorde en as stor tabbe genom att sätta igång Schrei - Live på den stora tv:n,, så jag sitter och kollar på det istället. Som tur är är det ju snart slut. Så jag får väl mot min vilja stänga av då och sätta igång radion istället om jag ska få något gjort över huvudtaget. Och nu tittar solen fram, jippie! =D
Aja, ska inte hänga kvar här heller. 
Uppdatering kommer! ;)

lat ?

Nu känns det som om det vore en väldigt bra idé för mig att faktiskt lägga ner laptopen och kliva upp ur sängen. Kanske käka nått och sen helt enkelt sätta igång med allt som ska hinna göras idag.
Det är faktiskt lite bättre väder sen igår, ja, det regnar inte i alla fall. Så kanske hinner med en promenad, skulle va as skönt med lite luft.

Ska ni hitta på något speciellt idag? =) 

torsdag

God morgon!
Jag är pigg, utvilad och på as bra humör! Dessutom har jag sett världens underbaraste video nyss och det gjorde allting MYCKET bättre. Idag ska det tvättas, städas och packa. För imorgon sticker jag ju. ;)
Lägger in videon, värd ett titt tycker jag definitivt! =D



Project Runway

För alla som har missat det, Project Runway går på trean just nu. Ny säsong och allt. Pussipuss.

Tokio Hotel - Beichte

Jag vet att ni säkert är less på mitt tjat om TH, fast då får ni blunda. Jag har nämligen sjunkit ännu djupare i träsket (trodde inte det gick).. Så jaa, ba för er att titta. ;) 
Texten har väl ingen djup mening, men är ändå jätte söt. Och även om det här var för två år sedan är det min favvo-video. Och återigen säger jag, tack för att dom finns. Jag älskar Tokio Hotel! Puss.



hit och dit.

Det här sommarlovet har inte alls börjat bra, inte alls. 
Vet inte om det är fel på mig eller om det bara är bristen på att ha något att göra som får mig att bryta ihop.
Jag har aldrig gillat skolan, aldrig, eller ja, allt pluggande rättare sagt. En massa läxor och prov hit och dit som bara stressar en.... Men nu måste jag säga att jag längtar tillbaka till skolan. Hur sjukt är inte det på en skala?
Rastlös, ja, rastlös är precis vad jag är det! Även om det finns hur mycket som helst att göra, så hittar jag inget som jag kan ligga på samma press under som jag gjorde under vårterminen. Inget, nada!
Och jag håller på att bli galen. Visserligen åker jag iväg på 9, förhoppningsvis, underbara dagar på fredag. Men säg, vad skulle kunna gå fel, inte så mycket i alla fall. Brukar aldrig ha tråkigt då jag är med Ida..
Vi är precis lika rastlösa båda två och kan inte sitta stilla i två sekunder, vi har alltid någonting på G.
Menmen, åter till ämnet.
Jag vill ut i världen,  vill resa,  till Paris, till Cloppenburg, vill se TH. Det är helt enkelt mycket jag skulle vilja göra innan jag slår mig ner i skolbänken för ytterligare ett års plågan av ämnen som inte vill fastna och lärare som bara ääälskar prov.
Och som jag sa förut så har jag nästan börjat längta tillbaka till skolan, bara för att ha något att göra. För det har jag inte alls nu.
Det regnar, är dålig väder, ingen är hemma, jag har inget busskort. Allt, allt, allt, ALLT är fel känns det som!
Jag hoppas för mitt liv att det här är den näst sista sömnlösa kvällen på väldigt länge nu. För när jag kommer hem från Stockholm har jag rätt så fullbokat schema och dessutom så kommer Ingrid den 9e, så då har jag tänkt mig att umgås lite med henne den här sommaren också! 
Sen är det EM:et där jag ska hjälpa till med allt möjligt, en vecka av massor av sysslor..
Osså kommer det några slappa veckor igen, innan Ida kommer hit och sen åker vi till Stockholm och jag kommer hem dagen innan skolan börjar..

Låter som om jag borde ha jätte mycket att göra. Kanske är det bara vädret som får mig deppremerad, inte en sol så långt ögat kan nå och ändå är det två veckor in på sommarlovet! FY!

Tokio Hotel - Rette Mich

Den är så otroligt underbar! 




Åland?

Har sovit 1 timme idag, så jag är otroligt seg måste jag säga. Låg i sängen fram till tre och kollade på tv, men så ringde Ida och jag vaknade till lite. Satte igång Schrei - Live dvd:n, och den är det omöjligt att sitta still till. ; ) 
Åh, jag verkligen älskar den! Snart behöver jag väl en ny för att den är så sönder spelad, skulle tro på närmare 500 ggr kanske? Ändå har jag inte haft den så otroligt länge. 

Om en timme ska i alla fall jag följa med mamma och hjälpa till med fika serveringen på björn passet. När jag kommer hem tror jag att jag ska försöka få arslet ur och faktiskt börja packa, för jag åker ju på fredag och än så länge ligger bara 2 klänningar i väskan + en tidning. Ser ju lovande ut, en hel massa saker som ska tvättas för den delen också. ;P 

Hur som helst frågade Ida om vi inte kunde sticka över till Åland när jag följer med henne ner till Stockholm. Ta moppen på färgan och ba sticka till deras stuga. Haha. ; ) För långt att gå från båten till stugan när man väl är på Åland, så moppe behövs. Om nu inte hennes pappa är där, så att vi kan så skjuts. Det skulle vara U N D E R B A R T, men Åland. Jag älskar Åland.. Aja, vi får se.


onsdag

Morgon, morgon. Eller natt, natt!
Vet inte riktigt vad jag ska säga, har inte sovit något än. Lär väl inte göra det heller om jag inte däckar lite senare idag.
Om jag nu inte ska dra iväg på stan och träffa några kompisar idag också, vi får se hur det blir. Känns lite smått riskabelt att jag kanske råkar somna där jag står eller nått. Inte för att jag är speciellt trött just nu, bara utmattad typ. Ser suddigt och min hjärna känns mest degig. Lär väl sova bra i natt iaf, hoppas jag! 

inte igen.

Nu har jag sådär svårt att sova igen, gillar det verkligen inte. Fyfy.
Vet faktiskt inte varför, är ju trött. Men verkar inte ha någon ro i kroppen för att kunna somna.
Ska titta om det går något värt på tv, annars får jag väl titta på en film eller något.
Snart skiter jag i att sova över huvudtaget, verkar ju ändå aldrig funka!

Hörs imorrn, puss.

tisdag

Tjohopp!
Hur är läget? =) 
Idag är jag uppe otroligt tidigt för att vara mig faktiskt, vaknade redan där vid 9 imorse. Fast det kan ju bero på att jag däckade framför tv:n igår kväll, så jag tror att pappa kom in sent på kvällen och stängde av den. Och jag som skulle fråga mamma en massa saker hann naturligtvis inte det heller, så det var bara att ringa och störa henne på jobbet nyss. (A)

Ska strax åka till stan och fixa några grejer innan jag åker till Stockholm, osså ska jag träffa några kompisar. 

Måste hoppa i kläderna och göra mig färdig nu, pusshejs.

Jonas Brothers - S.O.S


världens underbaraste kompis.



Jag måste bara få påpeka att jag har världens underbaraste kompis, någonsin!
Söt som hon är föjer hon mig med och köar en HEL dag för att jag ska få en skiva signerad,
efter det ska hon följa med mig på deras konsert, och hon gillar inte ens bandet.
Dagen efter ska hon följa med på skansen och se Jimmy Jansson, som hon inte heller gillar.
Kan inte säga annat än att hon är världens bästaste! <3

måndag

Morning, morning!

Åh, nu blev det Jonas Brothers på MTV. (AA) Haha. Var bara tvungen att säga det.
Tänk att det bara är 4 (!!) dagar kvar tills jag får se dom. ; ) najjs

Aja, vaknade i alla fall för ungefär en timme sedan, men jag inte tagit mig upp ur sängen än. ; P  
Idag har jag tänkt städa huset och packa lite inför Stockholm kanske. :)

inget för mig, just nu.

Satt och tänkte lite på vad jag ska blogga om, för just nu känns det som att min blogg är överfylld av ovärda inlägg. Men just nu kommer jag inte på så mycket min hjärna har lust att diskutera för tillfället.

Och så börjar jag och en kompis snacka killar och pojkvänner på msn. 
Då började jag tänka på att jag fick en kommentar av en annan kompis då vi var osams över en grej (som hade allt annat än om killar att göra) så sa hon plötsligt till mig "Men om du nu är så perfekt, varför skaffar du då inte en kille?" .... jag höll på dö av skratt då det vi just då diskuterade vem av oss som klarade av att leda thffc bäst. Så det kom verkligen från ingenstans och det andra komiska var att hon egentligen inte alls visste så mycket alls om mitt privat liv.
Det enda hon egentligen hade rätt om var just det att jag inte hade kille, men så what? Är det "trofén" för att man är är bra, perfekt eller något annat positivt? Har hört den från en massa andra håll t.ex; "Om du inte är äcklig, varför har du då inte kille?" 
Shit, vart är världen på väg? Dom som säger det har inte sett så mycket av mitt privat liv, men verkar fortfarande tycka att det är det enda bevis som finns på att man inte är äcklig. Däremot dom som känner mig bra brukar inte precis säga något sådant.
För dom vet att jag har valt att inte ha pojkvän. Alldeles mitt egna val. Om jag bara ville och ansträngde mig lite skulle jag kunna byta killar lika ofta som jag byter sockar. För kom igen, vem vet inte att världen är full av killar?

Jag har hela livet framför mig, därför känner jag inget behov av att springa runt som en galning och försöka hitta den "rätta", jag är trots allt bara 16 år. Det är såklart att jag inte "blundar" för killar heller, flörta hit och dit kan man väl göra och träffar man någon så träffar man någon, så är det bara! 
Istället försöker jag njuta av att kunna göra exakt jag vill och dregla hur mycket jag vill efter kändisar utan att någon blir arg eller avundsjuk. 
Om jag får för mig att jag vill ha en kändis-crush på nån kan jag ha det utan dåligt samvete.

Jag kan även springa på hur många konserter och skrika som en galning utan någon som bryr sig.

Nu tänker säkert många att man kan göra allt det här med en pojkvän också, ja det kan man säkert göra. Men det blir inte på samma sätt, för har man en pojkvän måste man "vakna upp" efter konserten och återgå till det vanliga livet till skillnad från om man inte har det, då kan man fortsätta dregla och kändis-crusha.. 

Det här låter säkert jätte ytligt och det är såklart att allt sånt här inte är det enda som gör att jag inte vill ha kille, det finns säkert 1000 anledningar till att jag inte behöver någon just nu! Men det är det här som en kille skulle drabbas mest av om jag hade någon och det vill jag helst bespara någon.

Ett annat stort plus är ju såklart att jag kan flörta med vem jag vill och vart jag vill, när som helst. Passar perfekt på sommaren då man reser hit och dit. = ) 

Nu ska jag ta och stänga av datorn och dregla framför några musik-dvder. 
Pusshejs, hörs imorron!

fest å party !!

Blev inget städ i dag, följde med mamma och pappa till deras kompis som fyllde 40. 
Käkade tårta och fika och sen blev det dags för middag, så vi beställde mat från Blå huset (falafel för min del) och käkade ute på deras altan. Otroligt mys!
Sedan blev vi kvar där ett tag, kom hem där vid 21 någon gång, så städningen får jag helt enkelt ta i morgon. Då går ju tiden i alla fall!
Sedan ska det packas och på onsdag ska jag förmodligen in till stan för att träffa Lina och köpa lite grejer. 
Stockholm på fredag förmiddag, härligt! 
Kan säga att jag har längtat efter Ida en hel del, inte kul att ha sina vänner på andra sidan Sverige.
Konsert, signering, Gröna Lund, shopping och en massa film-kvällar står på tur, åh vad underbart! 




söndag

Hejsan svejsan!

Idag är jag både pigg och bra på humör! Vaknade halv 12 av att pappa kom hem efter att ha hämtat farmor och farfar på flygplatsen. Dom har varit utomlands och kom hem med ett skit coolt halsband till mig + en strandväska. Tycker dom är så söta!
Och bara för att jag känner mig så pigg & glad idag har jag tänkt städa huset (igen) som förra söndan, det är ju inte speciellt fint väder ute precis. Så då passar väl det alldeles utmärkt. ; ) Haha.

Ska alldeles strax kila iväg med mamma på affärn och hämta ut mina konsert-biljetter. Av någon konstig anledning tänker jag så Tokio Hotel så fort jag nämner "biljetter", får försöka skärpa mig!

Har ni några planer för idag?
Pussåkram

Lika koncept?

Hm, jag har kommit på att jag verkar gilla musik som bygger på samma koncept.




Titta bara på Hanson & Jonas Brothers.
Tre bröder från USA med pappa som manager.
Olika tider - samma koncept - samma sort musik.
ME LIKE! 


Hur tjej är du?

ÄR DU EN RIKTIG TJEJ?

Tjejer som ser detta måste "fylla i"

[x] Du har fler än 10 nagellack.  
[x] Du har en parfym som kostade mer än 500
[x] Du har eller har haft lösnaglar.
[x] Har/haft en bild på dig själv som bakgrundsbild på datorn.
[x] Du har minst 5 klädes plagg som du inte använder.
[x] När du var liten ville du vara en prinsessa.
[x] Du brukar gå på stan med din mamma.
[x] Du har haft rosa på ditt rum.
totalt: 8

[x] Du har färgat håret.
[x] Du har slingat håret.
[x] Du har alltid din mobil med dig.
[x] Du dansar vilt när du är ensam hemma
[ ] Du går aldrig hemifrån utan att vara sminkad.
[x] Du har inpackning i ditt hår minst en gång i veckan.
[x] Du älskar att gå till frisören.
[x]  Du solar hellre än att bada.
totalt: 6

DU ÄLSKAR:
[x] Skor
[ ] Färgen rosa
[x] Shopping
[x] Dekorationer
[x] Speglar
[ ] Skolan
[ ] Delfiner
[ ] Disneyfilmer
[x] Ljus
[x] Blommor
[x] Mjukisdjur
totalt: 7

Du shoppar/shoppat på:
[ ] MQ
[ ] Kompaniet
[ ] Victoria's secret
[x] H&M
[ ] Aima
[ ] New Yorker
[x] Gina Tricot
[x] Bik Bok
[x] NK
[ ] Top Gun
[ ] Taily Weijl
[ ] Bijou Birgiette
[ ] City Girl
[ ] Colosseum
[ ] sisters
[x] JC
totalt: 5

DU SÄGER OFTA:
[ ] Whatever
[ ] Oh my god
[ ] Vet inte
[ ] Cuite
[ ] Hot
[ ] Visst
[ ] Säkert
[ ] Ursäkta?
[ ] Fabulous
totalt: 0

DU LÄSER:
[x] Frida
[x] Cosmopolitan
[x] Glamour
[x] Elle
[ ] Teen Vouge
[x] Bravo
[ ] solo
[ ] Wendy
[x] Bravo girl
[ ] Star lash
totalt: 6

DU GILLAR DESSA FIMER:
[ ] Elizabetown
[x] Eva och Adam
[x] Freaky Friday
[ ] Ciao Bella
[ ] A Walk To Remember
[x] Sweet home Alabalma
[ ] Where The Heart Is
[x] Just My luck
[x] John Tucker Must Die
[ ] The holiday
[ ] Girls United
[x] How To Lose A Guy In 10 Days
[x] The hot chick
[ ] My girl
totalt: 7

DU BRUKAR KOLLA PÅ:
[ ] Lost
[x] Top Model
[x Projekt Runway
[ ] Desperate Housewives
[x] The Simple Life
[ ] Men In Trees
[ ] 8th & Ocean
[x] Grey's Anatomy
[ ] The OC
[x] Laguna Beach/The Hills
[ ] Nip/Tuck
[x] Gilmore Girls
[ ] One Three Hill
[ ] Heroes
[ ] Gossip Girl
totalt: 6

DU TYCKER ÄR BRA:
[x] Paris Hilton
[ ] Jessica Simpson
[x] Mariah Carey
[x] J-Lo
[x] Britney Spears
[x] Beyonce Knowles
[x] Christina Aguilera
[ ] Hillary Duff
[ ] Lindsay Lohan
[x] Gwen Stefani
(bra och bra, men dom kan sin sak iaf.)
totalt: 7

Totalt: 52
Får du 0-20: mer pojke än tjej
Får du 20-30: pojkaktig tjej.
Får du: 40-50: du är en tjej!
Får du: 50-60: du är riktigt flickig. 

Jonas Brothers - When you look into my eyes


 


Jonas Brothers - When you look into my eyes
oh yeah oh yeah If the heart is always searching,  
Can you ever find a home?
I've been looking for that someone,
I'll never make it on my own.
Dreams can't take the place of loving you,
There's gotta be a million reasons why it's true.
When you look me in the eyes,
And tell me that you love me.
Everything's alright,
When you're right here by my side.
When you look me in the eyes,
I catch a glimpse of heaven. I
find my paradise,
When you look me in the eyes.
How long will I be waiting,
To be with you again?
Gonna tell you that I love you,
In the best way that I can.
I can't take a day without you here,
You're the light that makes my darkness disappear.
When you look me in the eyes,
And tell me that you love me.
Everything's alright,
When you're right here by my side.
When you look me in the eyes,
I catch a glimpse of heaven.
I find my paradise,
When you look me in the eyes.
More and more, I start to realize,
I can reach my tomorrow,
I can hold my head up high,
And it's all because you're by my side.
When you look me in the eyes,
And tell me that you love me.
Everything's alright,
When you're right here by my side.
And when I hold you in my arms,
I know that it's forever I just gotta let you know,
I never wanna let you go, cause
When you look me in the eyes.
And tell me that you love me.
Everything's alright, (it's alright)
When you're right here by my side. (by my side)
When you look me in the eyes,
I catch a glimpse of heaven. (oh)
I find my paradise,
When you look me in the eyes.
Oh yeah oh whoa yeah



lördag

Morron,morron. God dag, kanske jag borde säga. Jag har ju faktiskt varit halv-vaken sen 07.30 imorse.
Så äre när man har en kusselin som gillar tidiga mornar, men jag är ju lätt vaggad ikväll iaf.

Vi tog en sväng med bilen igår, inga ute i vännäs, så vi åkte hem igen och tog en sväng för att se om vi såg några älgar eller björnar. Men nej, inte idag. Haha. ; )

Ska väl åka hem om ett tag, då blir det att gå igenom alla mina saker och städa lite. Måste ju tvätta upp halva min garderob som ligger på golvet så att jag kan börja packa inför nästan två veckor i Stockholm.. Behöver jag ens säga att det kommer bli underbart? Och att se Jonas Brothers, MUMMA!!
Stolt över att jag upptäckte deras signering innan dom ska ha den, på TH míssade jag den ju. FYY på mig!

midsommar

Nu har jag fått en massa midsommar-mat i magen och känner mig alldeles proppmätt.
Sitter hos moster, ska sova här i natt. Christoffer ligger och sussar sött, så även morbror. Därför tror vi att vi ska ta och åka ut med bilen en sväng. Pussågodnatt!

Pojken i randig pyjamas

Min farmor jobbar på en bokhandel, så jag har turen att få en hel del läs exemplar av nya böcker. 
Så jag tänkte att jag kunde börja recensera lite böcker som jag läst..

Sist fick jag en hel drös med böcker och en av dom hette Pojken i randig pyjamas.
Tyckte att den verkade väldigt tråkig, stod ingenting på baksidan  om vad den handlade om heller. Men en natt när jag inte kunde sova så tog jag upp boken och började läsa. Oj, så fel jag kunde ha.... 



Pojken i randig pyjamas - John Boyne

Boken handlar om 9årige Bruno som lever i 1940-talets Berlin. 
Hans pappa är en högt uppsatt SS-soldat.
En dag hittar Bruno deras husa Maria i fullfärd med att packa ner alla deras saker.
Brunos pappa har fått högre rank och bättre arbets-uppgifter.
Därför ska nu hela familjen flytta långt ifrån Berlin.
Där borta finns det ingen att leka med och Bruno tycker att det är väldigt konstig att dom inte får
 leka med alla barnen på andra sidan staketet.
Och på den sidan av staketet har alla människor randiga pyjamasar på sig.
En dag ger han sig ut på upptäcksfärd och hittar en ny kompis.
Pojken i randig pyjamas.


Inuti boken står det att det att handlingen i Pojken i randig pyjamas inte går att beskriva.
Och att den inte vänder sig till 9 åringar, även om bokens huvudperson bara är 9 år.
En 9 åring skulle lätt förstå boken, den är inte alls svår skriven.
Men den skulle då sluta väldigt konstigt när det gäller att se mellan raderna.
Jag kan utan tvekan säga att det här är den mest hjärtskärande bok jag någonsin läst.
En nioårigs oförstånd om världens händelser och en stark vänskap.
Jag vågar nästan säga att det här är den bästa boken skriven om förintelsen,
även om den inte är sann.

Definitivt ett bra val av sommarläsning!





Om någon är intresserad kan ni få boken.

Fredag

Glad midsommar allihopa!

Tänk att det redan (!!) är midsommar, känns ju knappt som om sommaren ens har börjat. Precis som om det var snö för bara någon dag sen. Sjukt!
Idag ska jag följa med mamma och pappa till mormor och morfar, där även Christoffer, moster och morbror ska vara. Vi ska grilla och bara ta det lugnt och ha det mysigt. 
Senare har mamma och pappa tänkt åka och fiska om vädret tillåter, får se vad jag hittar på då.

För en liten stund sen pratade jag med Ida i telefonen och vi bokade biljetter. Jag flyger ner till Stockholm om en vecka, den 27e juni och kommer sedan hem på kvällen den 6e juli. (Kommer hinna med 3 dagar med moster nere i Stockholm också, medan Ida jobbar).
Den 28e juni blir det först skivsignering med Jonas Brothers på Bengans och på kvällen är det Avril-konsert där dom ska vara förband, så biljetter dit har vi också köpt. Nice nice.
Och ja, jag fick muta Ida med en stooor godis påse för att hon skulle följa med på signeringen, haha!

Den 9e augusti kommer hon hit efter hennes kusin bröllop och den 13e sätter vi oss på tåget ner till Stockholm tillsammans där jag stannar till den 17e augusti då jag tar tåget hem igen.. Är hemma på morgonen den 18e och skolan börjar den 19e.
Ska försöka hinna med en sväng till göteborg också, får se när det blir.

Vad har ni för planer idag då? =)


nybakt

Sitter och äter en nybakt bulle och dricker ett glas mjölk, mums! Det är nog det bästa som finns, ja nästan då.
Ska ta och läsa den nya delen av min favvo fics nu. Haare!

värdelöst

Fan va värdelöst!
Jag får inte ens göra det enda som faktiskt gör mig glad!

nehe

Helvetes bajjs!
Inget Italien, blä!

Åh, fortfarande ingen över 18 som har lust att hänga med mig till Italien? = ) 
Blir Jonas Brothers ist då kanske.

torsdag

God morgon  på er! 
Eller ja, jag vaknade där vid kvart över tolv och två minuter senare ringde Ida. Har i stort sett snackat med henne sen dess faktiskt. ; ) 
Nej, nu ljög jag. Jag har legat ner och skrattat sen dess, men men vi är ju som vi är! = ) 
Vi har i alla fall kommit fram till att vi kommer träffas jätte mycket i sommar ändå, kanske redan nästa vecka! Då ska vi köpa hubba bubba och bara chilla. Vi funderar på att dra på konsert den 28e,.. så måste kolla om det finns tågbiljetter ner. 
Jag är väldigt otroligt glad idag faktiskt, utan någon vidare anledning. 
Måste klä på mig och äta lite, sen dra och jobba några timmar innan det blir att åka hem och göra i ordning lite mat inför i morgon!

Vad ska ni hitta på för roligt på midsommar då? :)

Puss&kram.

skriv-stopp

Mitt huvud är helt jäkla tomt, jag får inte fram ett enda ord. Och jag vill hitta på något, men vet inte vad. 
Ingen är för den delen hemma heller. Helst skulle jag vilja sätta mig på tåget och sticka till Ida, men men, funkar ju inte precis.
Ingrid kommer inte förrän den 9e juli heller, så, jao. Förslag att hitta på något?


(okej, nu låter det som om jag inte har några kompisar alls. haha xD)

fin fina tänder & brännmärken.

Tjo!

Har varit hos tandläkarn, hade bara fin fina tänder. Eller inga hål iaf.. men jag har en mjölktand som inte vill loss, vilket är lite kul eftersom att jag snart fyller 17 och borde ha tappat dom för länge sen. Den ska iaf regleras eller något i höst.

Lyckades dra på mig några fin fina brännmärken idag också, då jag skulle steka en hamburgare till Christoffer. Ska nog inte börja en karriär inom den branshen, för antingen så bränner jag hamburgarna eller mig själv. ;p
Jag skulle vända på den och lyckades skvätta upp massa hett stek-fett från pannan som landade på min hand och lämnade massor av röda blemmor efter sig. Dom har gått ner nu, men det ser fortfarande rolig ut. Ungefär som om jag har eksem eller något liknande. 

Ska ta och skriva lite mer på min ff nu så att jag kan ladda en ny del ikväll. Pussar.

onsdag

God morgon, eller God natt kanske jag borde säga?
Har legat i flera timmar och vridit mig i sängen nu, men inte kan jag sova för det. Så nu ger jag upp! Kommer ändå inte kunna sova nu när pappa har gått upp och lever om inne i köket.
Får ta och se om jag kan författa lite på min ff eller rent av sätta igång en film er något.
Uppdatering följer! 

upprörd

Borde egentligen försöka sova nu. Men jag är alldeles för upprörd för att ens försöka göra det!
Sist jag var såhär upprörd var nog när TH ställde in hela sin turné och därmed sin Sverige spelning. Missförstå mig inte nu att jag blev arg på dom, självklart gick ju Bills hälsa före allt annat! Men jag var otroligt, otroligt, otroligt ledsen/upprörd över att dom inte kom till Sverige. För det var liksom en otroligt stor dröm för mig och jag sa till och med då jag stod med biljetterna i min hand att; Det här är för bra för att vara sant! 
Vilket det faktiskt visade sig vara.

Även fast väldigt många har svårt att förstå det så spelar Tokio Hotel en otroligt stor roll i mitt liv. Kalla mig vad ni vill, men så är det! 
Jag skulle kunna göra nästan vad som helst för att få se dom spela live. 
Men tro verkligen inte att jag drömmer om att gifta mig med nån av dom eller något sådant, jag är inte ens helt säker på att jag skulle vilja prata med dom irl faktiskt.
Just nu har man ju en speciell uppfattning om dom, som jag gillar. Annars hade jag ju aldrig ens tänkt tanken att lyssna på deras musik om inte deras personligheter (som jag uppfattar dom därifrån jag sitter) passade ihop med deras musik! 
Visst visst, det är väl i stort sett allas dröm att träffa sina idoler. Men ett M&G är ju långt ifrån någon verklighet det heller. 

Jag skulle så gärna vilja förklara för alla om hur jag egentligen kan älska deras musik så mycket. Men på något konstigt sett verkar det bara vara TH-fans som kan leva sig in i den känslan. 
Kan ju göra ett försök i alla fall, även om det förmodligen bara kommer låta otroligt rörigt och konstigt!

Jag har aldrig haft det lätt med livet och har det fortfarande inte så vidare lätt för den delen heller. (Vad som gör det tänker jag inte gå in på, men det är då inte vad vissa tror vill jag bara påpeka!) 
Och på något sätt så hittar jag alltid tröst i låtar, speciellt TH:s låtar. Beroende på vilken av låtarna jag nu lyssnar på kan dom antingen "deppa" med en eller få en att tänka på annat. 
För ALLA deras texter finns det en historia bakom (vilket förmodligen inte så många vet, förutom th-fans).. det gör låtarna så jordnära. Självklart är det en viss fördel om man kan tyska, då hör man låtarna i deras helhet och slipper koncentrera sig så mycket på att höra vad som sjungs. Utan det liksom, smälter ihop och blir ett. (dålig förklaring jag vet, men tyska är en stoor fördel när man lyssnar). 
Det finns ett djup i texterna som jag, personligen, inte har hittar i, i stort sätt någon annan låt över huvudtaget. 
Så det handlar egentligen inte i grund och botten om själva killarna, eller det kanske det egentligen gör, eftersom att låttexterna är hämtade ur deras egna liv. 

Och själva killarna ger mig på något sätt ett hopp, hopp om att JAG faktiskt kan lyckas med det jag vill. Eller att ALLA faktiskt kan lyckas med det dom vill, bara man tror på det tillräcklig mycket.
Deras liv är så otroligt likt mitt, tills den dagen dom blev stjärnor det vill säga. 
Men vem vet, en dag kanske jag också lyckas komma dit jag vill. Få känna att jag faktiskt har lyckats med någonting.
Bara framtiden kan avslöja det, men på något sätt ger det mig ett hopp om att det kan slå in. 

Att dom sedan råkar vara dom fyra snyggaste killarna jag någonsin sett är bara och åter bara ett plus. 
För som jag har skrivit förut, så älskade jag musiken i två år innan jag ens såg dom på bild. Vilket borde bevisa att jag älskar dom för musiken, inte för utseende eller karisma. 

Många tycker att jag är för gammal för att gilla TH. Men vad då för gammal? Hur kan man bli för gammal att lyssna på ett band? Bara för att det kanske är "fjortis-fansen" som syns, betyder det ju inte att det finns många i min ålder som lyssnar på dom.
Istället vågar man kanske inte stå för det, på grund av dom många fördomarna kring Tokio Hotel - fans. 

Jag kan säga så mycket som att jag går igenom en svår period nu, där jag varken vet in eller ut på livet lägre. Folk flyttar hit och dit och jag vet knappt var jag ska vända mig längre. Allt är så upp och ner. 
Väntar på ett intagnings-besked som kan ta mig till en helt annan del av Sverige, samtidigt som jag inte alls vet om jag vågar lämna den "trygga" världen här hemma. Men samtidigt har jag ingenting att förlora längre heller.
Jag är "rädd" för att komma någon nära igen, speciellt kompisar, då det alltid verkar flytta iväg långt här ifrån. Om dom inte redan bort 100 mil härifrån vill säga. Nu är ytterligare en kompis på väg att flytta och även om vi inte träffas speciellt ofta eller är jätte jätte bra kompisar så har vi upplevt mycket tillsammans och jag har alltid känt att jag kan vända mig till henne, då hon faktiskt respekterar den jag är, trots våra grymt olika personligheter. 
Jag och min allra närmsta kompis får inte träffas längre, vem som bestämt det och varför det är så utelämnar jag, det är inte relevant för det här. Så på något sätt har jag "tappat bort" henne, även om vi har rätt så bra kontakt över apberget fortfarande. Och att vi motvilligt har glidit ifrån varandra på det sättet har tagit otroligt hårt på mig, det är jag inte eller ensam om. 
Visst, jag har en hel del kompisar som jag inte alls står lika nära. Men det är på något sätt inte samma sak. Jag umgås ofta med folk, men det är det att inte ha någon att vända sig till som gör att jag tycker att allting är upp och ner.
Visserligen har jag en annan otroligt nära kompis, som bor i Stockholm. Vi träffas så ofta vi kan, men hur lätt är det att bara "åka över" en kväll när man har lust. Det kräver ju sin planering och det är sjukt jobbigt att inte kunna träffas när som helst och typ kunna snacka över en fika någonstans.
Det kan ändras, om jag får ett ja på antagnings-beskedet. Vilket skulle vara underbart! Men som jag skrev tidigare så vet jag ändå inte om jag är "redo" att slitas upp från mitt liv och bara flytta iväg själv en massa mil utan varken mamma, pappa eller någon annan släkting på dom närmsta 80 milen. 
Jag får ångest av att bara tänka på att behöva ta ett beslut och det gör ju inte precis allting bättre, snarare tvärtom. 

Och det är även nu som jag är djupare än någonsin i "Tokio Hotel-träsket". Jag skulle kunna låsa in mig i veckor på mitt rum och bara titta på alla deras dvd:er och lyssna på deras musik. Slippa befinna mig i verkligheten ett tag.
Tro det eller ej, så blir det bättre. För dom ger mig ju som sagt ett hopp, hopp om att jag också kan lyckas med mitt liv. 
"Att älska varje sekund!"
Just nu går "Hilf mir fligen" på repeat, för det är ungefär så jag känner mig nu. Jag vill att någon ska hjälpa mig att flyga. 
Har ni aldrig tittar på och reflektera över deras texter (speciellt dom på tyska) så tycker jag att det är på tiden att ni ska göra det nu! Dom är nog djupare än vad ni tror.
Vill ni ha hjälp med översättning, så sure, jag finns här. Bara ni gör det ni som inte tror att texterna kan hjälpa någon och säger att dom är så dåliga! 
(även om dom blir som bäst då man slipper översätta dom).
Måste även få påpeka att jag inte säger att jag inte skulle leva utan Tokio Hotel, som många säger att dom inte skulle kunna, för om dom inte fanns skulle jag säkert hitta något annat sätt att fly från verkligheten. För man kan ju inte sakna något som man inte vet finns, eller hur?

Hur mycket jag nu än älskar dom, så är det dom som gör mig upprörd. Eller inte dom personligen, det är att jag inte får se dom.
Hade hoppats på att få åka iväg till Italien och se dom spela live, det skulle bli ungefär som att en dröm blev sann (vilket det blir) ungefär som i en saga eller i en film. Precis så. 
Men pengar verkar göra att det inte alls kan bli så. Näe, att allt ska behöva handla om pengar hela jäkla tiden. Fy vad livet hade varit bra om man hade haft en tjockare plånbok. 
Hur löjligt det än låter, så har jag fällt många tårar över detta och över TH överhuvudtaget faktiskt. Ibland kan jag faktiskt önska att dom inte ens skulle ha kommit in i mitt liv. 
Om någon vill sponsra mig för att min dröm kan slå in så skulle jag vara otroligt tacksam, evigt tacksam!
Eller om någon över 18 skulle vilja hänga med mig ner till Italien några dagar, då jag inte kan åka själv, p.g.a. mina "ynka" 16 bast.


Väldigt långt inlägg, och krångligt känns det som. Mer som en terapi för mig än något annat! 
Som avslutning måste jag bara säga; Tokio Hotel är, och kommer förbli, en stor del av mitt liv hur det än kommer se ut i framtiden! 
Och hur upprörd deras existens kan få mig att bli.

tisdag

Fan fan. Helvetes jävla skit! 
Vafan är det ens värt att försöka för? 

lycka

Satt och tänkte lite grann på allt möjligt och kom fram till att om jag skulle behöva välja mellan pengar eller lycka, så skulle jag förmodligen välja pengar! 
Låter väldigt konstigt, men det som gör mig lycklig kan jag ju göra om jag har pengar. Alltså får man båda, om man får resonera så... hm, kostigt kanske.
Men just nu är jag så glad att mina kinder riskerar träningsverk i morgon, men jag skulle vara ännu gladare och jag hade en liten tjockare plånbok!

måndag

Okej, jag har inte bloggat på jätte länge. 
Men jag har inte haft något att skriva om och det enda jag kan skriva om är att jag är GLAD!

dagens bild


Bara för att jag saknar Desireé sjukt mycket på somrarna (och alltjämt annars med!)
Därför blir det dagens bild, för vi hade as kul den natten vi tog kortet.
Självklart är vi utklädda och jätte sminkade (tog 2 timmar, även om det inte syns på bilden),
jag till vänster och hon till höger.
Bästaste vän! <3

regnet det bara öser ner..

Vad börjar det inte göra om inte spöregna när jag ska åka och jobba!
Iget gjort idag heller, blä. Nu ger jag upp och väntar tills efter helgen och då ska jag bannemig gå ut även om det regnar, kan vi ju låtsats som i alla fall! ; D

Har inte så mycket tid att skriva just nu, måste gå och byta om och packa lite. Ska dra till moster om en stund. Pussåkram.<3


fredag

Trött,trött,trött.
Nog för att jag har varit uppe sedan kvart över 10 och redan har hunnit vara ute och luncha med farmor, farfar, mormor, morfar och moster. (Min avslutningslunch, kunde inte göra det på avslutningsdagen.) Så är jag jätte trött. Skulle kunna lägga mig och sova flera timmar känns det som i alla fall. Har faktiskt krypit ner i sängen, men jag måste ändå pallra mig upp om några minuter. Jobb står på schemat.
Fast jag tror inte att jag ska jobba så länge idag, någon timme kanske. Men måste i alla fall ta tag i det! = )

Vet inte vad jag ska göra ikväll, funderar på att åka till moster. Fast jag har ingen skjuts, så jag kanske ringer någon kompis och åker dit i morgon istället.
Nu ska jag i alla fall pallra mig upp, hejsvejs.

torsdag

Hejsan!
Det har redan (!!) gått två dagar på sommarlovet, hur snabbt kommer det inte hela gå då? ;O
Men faktiskt måste jag då erkänna att jag för första gången i mitt liv känt att jag inte vill sluta skolan (!), eller såklart att det är jätte skönt med sommarlov och jag vill verkligen inte gå i skolan. 
Men nu är det ju jätte många som jag inte kommer att träffa på flera månader, det känns rätt så v-modigt.
I tisdags då jag och Jenny satt på bussen in till stan kom vi på att vi förmodligen inte kommer träffas så mycket i sommar och vi som har träffats nästan varje dag i ett år så kommer det ju bli lite tomt. Jag har redan känt att det har hänt saker som jag "måste berätta för Jenny & Maria", men sen kommit på att det inte går, för det är ingen skola i morgon. ;p
Fast det blir ju bara extra mycket att snacka om i augusti då! =D


Jag har i alla fall spenderat dom två senaste dygnen hemma hos Ronja, därav den dåliga uppdateringen. Men nu är jag hemma igen och kan, för hoppningsvis, uppdatera lite mera! ;)

Nu ska jag gå till affärn och handla lite mat och sen får vi se om vädret tillåter att jag jobbar lite. Ciao!

tisdag

Hejhej!
Sitter hos Ronja nu.
blogg.se funkade inte igår kväll så jag kunde inte uppdatera, inte imorse heller  för då hann jag inte.
Nu äre iaf sommarlov!

dålig uppdatering

Jag måste då be om ursäkt för min dåliga uppdatering!
Men blogg.se bara tjorvar, så det är inte alls kul att uppdatera, har inte hänt så mycket heller. Men jag lovar att jag ska bättra mig!

måndag

Så var det måndag, igen. Känns som att det aldrig är något annat än måndag. Fast jag är ändå glad, tralalalalaa.
Nejmen, i morgon är det ju skolavslutning. Så nu dom följande månaderna kommer jag inte behöva bry mig om vilken dag det är, för  jag kan ändå göra vad jag vill. Skönt skönt! ; ) 
Idag är det klassens dag och vi skulle vara på nydala och bada, men eftersom att det regnar gissar jag på att vi bara ska dega i klassrummet eller nått. Åh, äckliga regn!
Ska tydligen regna i morgon också, så där rök det roliga med avslutnings festen. Men men, sånt är livet!
Efter skolan ska jag dra en sväng på stan och titta på lite mer sommarkläder. Får se vad det blir! =)
Men nu måste jag springa iväg och posta en sak åt pappa innan jag hoppar på bussen.
Ha en bra dag, ciaaao!



(Föresten, min design ser ut som ren skit. Men jag ska fixa den så fort som blogg.se inte är så konstigt längre.)

låt

Hittade en bra låt på youtube, inte alls min stil. Men riktigt riktigt bra. 

Sugarcult-Bouncing Off The Walls





(har lyssnat lite mer på gruppen, sjukt duktiga och bra!)

söndag

God morgon! (eller ja, God dag kanske ;P)
Ligger fortfarande kvar i sängen, har inte orkar pallra mig upp. Fast snart så är det nog läge att göra det skulle jag tro. (A)
Vet inte vad jag ska hitta på idag, något kul kanske. Om det nu finns någon som är hemma och vill tillbringa dagen med mig? Vi ser ju.
Mulet är det ute, blåser gör det också. Fy fy. Inte alls kul ju! ; O 

Näe, nu ska jag gå upp och försöka hitta något att äta. Hare bra!

gammal ?

Jag satt förresten och tänkte på att jag fyller 18 nästa år och om två år tar jag studenten. Känns as skumt faktiskt, precis som om jag var fem år gammal igår. 
Tiden går snabbt, ålderskris kanske? Eller nja, jag har väl bara insett att åren springer iväg och att det är dags att ta tag i livet.

tråkigt

Såhär på lördagskvällen har jag absolut ingenting att göra, men jag har inte orkat hitta någon att hänga med heller. Mår inte riktigt bra. Förmodligen är det resultaten av dagligt glutenintag, alltså - jag måste skärpa mig!
Någon gång kanske..

Fått kläder av mamma idag, TACK MAMMA! 
Och nu har mamma och pappas två kompisar kommit över och käkat middag, god efterrätt hade dom med sig också, någon lakrits sufflé och jag lakrits är ju det bästaste godiset. (AA) 

Och ja, nu sitter jag som sagt och har inget att göra. Tänkte fixa lite med blogg-designen kanske. För några många inlägg känns det inte som att jag kan skrapa fram, min hjärna är alldeles tom. Satt och försökte skriva på min FF, men det blev bara blaha blaha.

Blir kanske någon film sedan och sen sova. 

lördag

Ursäkta för bloggtorkan dom senaste dagarna, men blogg.se har flyttat min blogg så det har inte gått att logga in. Sen igår fick jag panik rycka inte för att va barnvakt till min kusin då min morbror krockat med en älg.
Hinner inte skriva så mycket idag heller, måste klä om. Men vi hörs senare! =) 

dagens låttips

Urbanize - Warten auf dich



Verkligen världens finaste låt!


(hittar inte texten, därför orkar jag inte översätta den till svenska just nu!)



brännande

Då har man fått årets första brännskada av en brännässla. Har ju även som sagt bränt mig på axlarna/ryggen också, det håller dock på att lägga sig, men eftersom att jag har solat mer är det fortfarande rött och svider.

Duschat har jag också hunnit, så nu sitter jag i sängen och kollar på Frusna Män söker Kärlek, tycker egentligen inte om sånna program - men dom är ju från norrland. HAHA! xD 
Sen är det ju Greys och Sverige pussas och kramas. Så det blir en liten tv-kväll idag. ; ) 

Bilderna som jag och Emelie tog nu i kväll kommer nog upp i morgon eller på fredag, måste ladda upp dom på datorn och fixa till dom lite innan. 

Imorgon har vi klasskampen, så då blir det ännu mer bränna när vi ska va ute hela dagen då också. (AA) 


mätt & belåten

Brännan lite förbättrad och mat i magen!
Har hunnit träffa Amanda också, trevligt trevligt.
Ska sticka ut och fota med Emelie alldeles strax, kanske får ni ser resultaten när jag kommer tillbaka. Man vet aldrig. ; ) 

onsdag

Hej på er!
Har precis kommit hem från skolan nu, grymt skön dag idag faktiskt. Vi hade elvrådetsdag och vi hade massa olika tävlingar, eftersom att bara 70 av 200 elever var där så gick allt snabbt och vi va klara där vid elva, bara 2 timmars "skola" vill säga. ; ) 
Käkade lunch på skolan och hoppade sedan på bussen hem, så nu sitter jag här och har nyss bytt om till bikini. Ska lägga mig ute på gräset och sola ett tag, tills Amanda slutar skolan. Då ska vi hitta på något kul, vad vet jag inte, men nått blir det i alla fall.



Jag ska förresten börja tro på ödet, eller inte ödet. Men någon annan sådär "kraft" som människor inte rår på. Haha.XD
För jag har verkligen ingen annan förklaring till en grej och fortsätter det nästa termin lär jag väl bli frustrerad, är redan det nu, lite i alla fall. Inte för att jag har något emot det, men ändå. Känns så jäkla skumt.. eller så är det bara jag som överreagerar, vem vet?
Eftersom att jag inte vet vilka som läser min blogg skriver jag inte ut VAD som är så konstigt, men någon gång kanske. Vem vet. ; ) 

dagens låttips

Hanson - Underneath


Den här låten har snurrat i mitt huvud hela dagen. 




dagens bild

image63

Den känns så sommrig på något sätt, och det är precis vad jag känner mig nu. Sommrig!


Fotograf; Emelie Ohlsson
KOPIERA INTE! 

penga spendering

Dagens shopping då;

                                        
         Klänning - Gina Tricot 149 kr                    Jeans - Gina Tricot 99 kr (rea)
                                                                            



Har även köpt den här av Ida på henne blogg - ifrank.blogg.se;


(som för övrigt borde komma med posten på torsdag!)


solen är skön ?

Hemma från skolan nu. Eller ja, har bara legat och tittat på brännboll hela dagen, sådär lagomt ointressant. 
Efter det så drog jag och Jenny ner till stan, där hittade jag två plagg, riktigt nöjd faktiskt. Laddar upp bilder sen när jag tagit dom. Då ska jag också ladda upp en bild på min enormt vackra axel, fy säger jag bara. Och jag som ALDRIG brukar bränna mig. =(

Nu ska jag i alla fall ta och göra lite mat till mig och pappa.

tisdag

God morgon!
Datorn har stått på hela natten och nu så har äntligen (!!!) Prom Night laddat klart! Vet inte hur länge jag har hållit på med den, men nu så. ; )
Tror jag ska ta och titta på den när jag kommer hem idag.
Vi ska ha bränbollskup på skolan och jag som verkligen HATAR bränboll. Aja, får väl titta på eller nåt. ;p

Måste nog stänga av datorn nu, den är lite varm. (Bärbara verkar inte palla så mkt)
Bloggar när jag kommer hem. Hejsvejs.

the notebook

image59

Nu har jag äntligen lyckats få ner The Notebook till datorn. Håller på att ladda Prom Night också! =)
Blir att titta på film i helgen alltså, härligt härligt! =D

hanson

Igår kom den äntliiigen med posten! Min efterlängtade skiva, världens jobb att få tag på den, men tillslut så. ; ) 
Nu saknar jag bara skivan som kom ut 1994, men det verkar inte som att det finns att få tag på nånstans. :S
Eller okej, jag saknar två live-skivor, men det är ju inte riktigt samma sak. ; ) 

Jag snackar såklart om Hanson, ni vet dom där Mmm bop-ande bröderna som var så populära på 90-talet? ; ) 
Själv har jag aldrig riktigt släppt taget och jag måste då säga att dom verkligen har mognat på sig under åren. Produktiva är dom också fortfarande, släpper skivor på löpande band och turnerar runt i USA. Synd bara att dom inte är i Europa eller så, skulle ha varit roligt. =)


image58

Snyggare har dom också blivit. Inte lika "barnsliga" längre, men det är ju klart, mycket hinner ju hända på 10 år. ;p
Alla tre har barn och fru nu också, Zac (den yngsta) fick sitt första barn för inte så länge sen.

Har ni inte hört deras nyare musik?
Då tycker jag verkligen att ni ska lyssna, helt underbart bra! =) 


måndag

Hejhej!
Här råder det bloggtorka ser jag.. (A)
Förlåt att jag inte har skrivit, men har inte varit på humör alls och så har det varit så mycket annat. Men nu är jag på G igen. ; ) 

På skolan hade vi en tema-dag om droger och kriminalitet, faktiskt rätt så intressant. I alla fall den första föreläsningen, då två killar berättade deras livhistoria om hur dom började knarka och vad som fick dom att sluta. På sista "lektionen" såg vi någon film, den var helt okej fast jag fattade inte alls slutet. Bra budskap i alla fall, men inget jag skulle vilja hänga framför en fredagskväll precis. 

söndag

Jahapp, då var det söndag idag.
Inte har jag något speciellt att skriva om heller. Har bara sovit och solat idag. 

Haha, jag förresten nyss inne på THF och såg att man kan köpa bitar från den förstörda busskuren i Loitsche på internet. Värt?
Skulle nog inte lägga ut massa pengar för att få en bit av en busshållsplats bara för att Bill&Tom har stod i den när dom gick i skolan.

Sen såg jag på bild.de att Tom hade blivit stoppad på flygplatsen i USA för att dom ville kolla honom på droger. Alltså om han hade några droger i bagaget. Det roliga va att dom bara hittade 20 kepsar och massa mega kondomer.
Haha, snopet? xD 




ja, jag har tråkigt!

VEM...

FICK DU SENAST EN KRAM AV? Christoffer
FICK DU SENAST ETT SMS AV? Moster
RINGDE DIG SIST? Mormor
FÅR DAGENS ROS? morfar, lätt (A)
FÅR DAGENS RIS? haha, jag? x D
FÅR DIG ALLTID PÅ BRA HUMÖR? Tokio Hotel
FÅR DIG ALLTID PÅ DÅLIGT HUMÖR? geografi!

RANDOM:


VILKEN ÄR DEN SJUKASTE RAGGNINGSREPLIK DU FÅTT? "Jag är också från Sverige!" av en engelsk kille.
HUR SER DITT RUM UT? Vita tapeter, trägolv som man inte ser p.g.a. massa saker och massor av affischer på väggarna. :]
VEM SKULLE DU VILJA PUSSA, OM DU FÅR VÄLJA VEM SOM HELST I HELA VÄRLDEN? Bill Kaulitz, lätt. ; )
HUR SER DU PÅ DIN FRAMTID? Tyskt
ÄR DU TROENDE? Nja

HAR DU NÅGONSIN...

VARIT SÅ FULL ATT DU GIFT DIG MED EN APA? HAHA, nej.
GJORT SNÖGUBBAR AV DET ENKLA SYFTET ATT FÅ KAPA DERAS HUVUDEN MED EN MOTERSÅG? Jag är inte så brutal.
BADAT NAKEN? Haha, jag badar ju alltid med kläderna på. ; )
FISKAT MED LEVANDE BETA BARA FÖR ATT FÅ SE MASKEN LIDA? Fiska är tråkigt, otroligt tråkigt. Så nej, stackars mask.
HAFT EN FUNGERANDE RELATION MED EN HAMSTER? Nää xD
KASTAT ÄPPLEN PÅ FÖRBIPASSERANDE GAMLA TANTER? Neej.. stackars tanter ju ; O
TÄNKT ATT "IDAG SKA JAG NOG MÖRDA STADSMINISTERN"? Nej, för då blir nog ingen så glad. xD
SKRATTAT SÅ MYCKET ATT DU PISSAT NER DIG? Hahha! Jaa, det är klart. När man va liten så. ;p
GRÅTIT DIG TILL SÖMNS? Ja.. Någon gång..
GARVAT DIG TILL SÖMNS? Hahha!! Ja, flera gånger.
KRAMAT EN KÄNDIS? JAA!!! såklart ; D
PUSSAT EN KÄNDIS? :Neeej, tror inte det. :(
BLIVIT ANFALLEN AV EN GALEN BABIAN SOM VELAT ANVÄNDA DIG SOM TOAPAPPER? Nja, men det skulle va en annorlunda upplevelse ; )
HAFT ETT TREDJE HUVUD? Vah, nej. ? ; P
KAPAT HANDEN BARA FÖR ATT "KÄNNA HUR DET KÄNNS"? Aoo, nej.



VILKEN..

TIDNING LÄSER DU: OKEJ, Popcorn, Frida, Bravo
BUSS ÅKER DU OFTAST: Umeå/Vännäs bussen
FRISYR HAR DU: Svart långt hår med en ful blond utväxt. ;p
DAG FYLLER DU ÅR: 18 november
ÅRSTID FÖREDRAR DU: sommar
STAD ÄR DU UPPVÄXT I: Vännäsby (A)

VAD..

GÖR DU NU: Sitter och svarar på det här och väntar på att jag blir klar någon gång så jag kan gå och kissa. xD
HAR DU PÅ DIG NU: Gröna puma shorts och ett mimmi-linne xD.
ÄGER DU FÖR SKOR: Som om jag skulle orka räkna upp alla här? Knappast!
LÄSER DU FÖR BOK: Fångad i Hakkorset

SKA DU GÖRA NU: Något annat.


RANDOM

KALLT UTE?: Nää (a)
IDROTTAR DU?: Inte seriöst.
ELITNIVÅ?: Japp, väldigt. haha ; )
SISTA DU ÅT?: Melontuggummi (AA)
HAR DU EN GITARR?: 1 el och 2 vanliga
VILKET LAND VILL DU HELST BESÖKA?: TYSKLAND! (AA)
HAR DU BRA HÖRSEL: Haha, onej! Fråga mina föräldrar. ; )
TYCKER DU OM SÅNT HÄR?: Kärlek, när man har tråk iaf. ;P
HAR DU NÅGRA TRUMMOR?: Nej, men det vore roligt. xD
TITTAR DU MYCKET PÅ TV?: Inte så värst
BÄSTA JEANSMÄRKE?: Vila Jeans
DESIGNKLÄDER ELLER H&M?: H&M ffs! <33
SENAST SPELADE DATASPEL?: kommer inte ihåg^^
ÄR DU ARBETARKLASS? nej, jag lever på bidrag. xD
HAR DU BRA BETYG?: beror på hur man ser det.
VAD HAR DU FÖR MATTEBETYG?: VG (+)




HAR DU..

NÅGOT HUSDJUR: Dammråttor såklart.
NÅGON FAVORITRÄTT: Kyckling!! <3
EN LEVANDE TRO: Öhm, va?
NÅGON SJUKDOM: Nja.
GYMKORT: Japp, guldkort på IKSU ; )
NÅGON FAVORITLÅT: Tokio Hotel - Rette Mich och Urbanize - Seelenwärme
DUSCHAT IDAG: Hihi, nää (a)
NÅGON KOMPIS SOM SNARKAR: mååånga

Ta närmaste bok och slå upp sidan 133, rad 7 vad står där? Det finns ingen bok här inne :S
Sträck ut din vänstra arm så långt du kan, vad rör du vid? en telefon xD

Vad var det senaste du såg på tv? Talang 2008

Utan att se efter gissa vad klockan är: Typ halv ett?

Bortsett från datorn, vad gör du just nu? Lyssnar på tystnaden.

När var du senast utomhus och vad gjorde du då? Där vi fem kanske, åt middag.

Vad tittade du på innan du började svara på den här? Jejjes svar på frågorna. xD


Drömde du något i natt? i så fall vad? ja, men jag minns inte vad. ;p

När skrattade du senast? när jag spelade fotboll med Benjamin.

Vad finns på väggarna i rummet där du är nu? Affischer på TOKIO HOTEL ! <3


Vilken var den senaste filmen du såg? Fantastic 4

Om du blev multimiljonär, vad skulle du köpa? Tokio Hotel? (A)

Berätta något om dig som folk inte visste. Att jag är trött och vill sova.

Om du kunde förändra en sak i världen, utan att ta hänsyn till politik och skuldkänslor, vad skulle de vara? Att jag skulle få mer pengar? ; P

Tycker du om att dansa?
Jarå

Vad tycker du om Geogre Busch?
Buske

Vad skulle dina barn heta, pojke respektive flicka?
Felix&Esmeralda (typ)

Vad vill du att Gud ska säga när du kommer till pärleporten?
"Vi har väntat på dig!"


RSS 2.0