Söndag

Hejpåer!
Helgen har varit rätt så fullbokad eller vad man ska kalla det. Igår var det THFFC (bilder kommer senare) och på kvällen blev jag hämtad av moster, åkte hem till henne och så. Imorse började jag jobba där vi 10 och slutade 16.15 ungefär tror jag. 
Har stått och räknat varor hela dagen så jag har något ont i fötterna/ryggen. 
När jag kom hem iaf så käkade vi middag och sen tog jag steget och började göra Sveriges trafik mer osäker. Näe, jag bara skoja. 
Pappa tog med mig ut på övningskörning för första gången. Det var riktigt kul och gick (mot mina förväntningar) riktigt bra! 

Har inte så mycket att skriva nu, ska gå och duscha och sen sova, är så otroligt trött. Vaknade nämligen i morse av att Christoffer skrek i sömnen att det var hans elefanter och någon annan skulle minsann inte ta dom ifrån honom.. nått sånt iaf.



Jag fick ju hem "A Little Bit Longer" i onsdags så tänkte lägga ut min favoritlåt från den skivan. Hela skivan är ett underverk, det är helt klart den bästa skivan jag har ägt! Har förövrigt även, äntligen, köpt hem alla TH-skivor, fick hem dom i fredags, så nu är jag glad!
Anyway, här kommer min favorit låt! =) 

Jonas Brothers - Lovebug



Tider att sakna...






Onsdag

Hej!
Har inte haft så speciellt händelserikt liv i veckan må jag då säga. Måste skärpa mig och börja blogga lite mer, värt att ha en blogg annars? ;)
Hur som helst så vet jag inte om jag har nämnt det här i bloggen, men jag har ju fått ett jobb. Så i måndags, tisdag och idag (jobbar alltså måndagar, tisdagar och onsdagar) så har jag jobbat några timmar efter skolan. När man då kommer hem efter en lång skoldag + jobb så är jag otroligt trött. Har mest bara dött när jag kommit hem, och sova känns det som att jag har gjort alldeles för lite. Inte kommer det bli så mycket mer i veckan heller....
På lördag ska jag vara barnvakt åt Christoffer och att sova i samma rum som honom är helt omöjligt om man vill sova, han pratar, eller snarare skriker, i sömnen HELA tiden. Men det får funka. På fredag ska jag iaf följa med moster till hennes jobb och hjälpa till att inventera.


Ja, förutom det så fick jag Ä N T L I G E N hem A Little Bit Longer + mitt armband med posten idag. =)
Låtarna var otroligt mycket bättre än jag tyck då jag lyssnat på dom på internet. Vågar nog säga att dom överträffat sig själva - igen!
Armbandet var lite stort dock, fast jag ska be pappa om hjälp att förkorta det då han kommer hem från Sundsvall.

Näe, nu ska jag fortsätta att skriva min samhällsuppgift och sedan plugga lite historia! Ha det bra! =D

Nick Jonas - Miracle Happen

Lyssnade runt lite på Nick Jonas solo-album som han släppte innan Jonas Brothers tiden. Hur söt får man egentligen va? Han va ju jätte liten och jätte gullig.





Söndag

Igår kväll orkade jag inte blogga, jag kom hem halv 11 men var ändå dö trött så jag föll i säng på en gång ungefär.
Sålde ju först cirkusbiljetter, men ett sånt där jätte rus var det ju inte precis, jag sålde en biljett på en timme. Alla hade redan förköpt biljetter. Sen när det började kom dom och sa åt mig att jag kunde stänga luckan så jag gick in och satt mig med Christoffer m.fl. Efter första akten så skulle moster & Tomas åka på middag så jag blev kvar med Christoffer. Mammas (och mosters) kusin och en av hennes söner satt också med oss och dom var ju kvar också såklart. Christoffer hade redan hoppat upp i mosters knä då clownerna kom ut första gången och då dom kom ut andra gången hoppade han från mitt knä till mammas kusins istället. Men det hela slutade med att jag fick följa med honom ut ur tältet så fort clownerna kom in. Stackarn var verkligen jätte rädd för dom!
Efter cirkusen hämtade Emelies pappa oss och körde oss till stan. Där var det inget folk alls, verkligen. Barnens dag brukar ju va rätt så mycket saker på, men det var några ynka karuseller. Så vi åkte hem igen. 

Idag har jag inte gjort speciellt mycket, mammas kusin med familj kom förbi ett tag och min tremening stannade kvar ett tag för att spela game cube. Så han gick nyss. Blir väl att bara ta det lugnt och slappa ikväll, kanske fara ut och springa. 

Student.se

Det visste ni inte...

Har inte så mycket att skriva, därför lägger jag ut 5 sanningar om mig själv som så många inte vet om mig.


-  Gluten & laktos intolerant. 
Jag är alltså gluten och laktos intolerant.
Dessutom tål jag inte nötter och får ont 
i magen av socker.
  
-  Jag gillar hiphop & rap.  
Faktiskt, även fast jag är en rock/pop-tjej.
Men jag lyssnar faktiskt på hiphop mer 
än vad man kan tro.

-  Jag är egetligen blond. 
Fast numera vet jag inte riktigt vilken nyans.
Jag har nämligen inte haft min naturliga 
hårfärg sen jag gick i 4;an.

-  Jag har nästan alla album som Hanson gjort.
Det enda jag saknar är det album
som dom gjorde innan dom slog igenom.
Vars värde ligger på 3000 kr och är
i stort sätt omöjlig att få tag i.

- Språk är min bästa sida.
Jag har inga problem med att lära mig nya språk.
Snabbt går det också, vilket är anledningen 
till att jag vill bli tolk. 



Nu ska jag sminka mig och göra mig klar för att åka och jobba. Sen ska jag och Christoffer gå på bio och efter det så åker jag och Emelie in till stan och går en sväng på barnens dag för att se om det är något roligt folk ute. Bloggar mer då jag kommer hem ikväll! =) 


Lördag.

Hej!
Jag skäms ju nästan över att jag inte har bloggat sen i tisdag. Min ork har helt enkelt bara ramla av mig, men nu är det helg och jag har fått sova. Ska klä på mig och så sen ska jag sätta mig ner och börja plugga franska. För det har ju hänt lite grejer här. 
Jag har aldrig riktigt gillat friskvården, eller läraren kan man väl säga, men däremot gillar jag ju språk. Fast jag har inte känt att jag har haft tiden att läsa ett extra språk utöver alla andra kurser. Men i slutet av förra terminen slog det mig att jag kan hoppa av friskvården och börja läsa franska istället. Krukset är bara att friskvården ligger på 200 poäng och Franska 2 bara på 100, dessutom måste jag ha betyg i Franska 1 för att få läsa franska 2. Därför ska jag nu tenta av Franska 1 samtidigt som jag läser Franska 2.. det kommer säkert bli super, hoppas jag! Jag är ju inte precis ny på franska-fronten så. =) 

Dessutom har jag fått extrajobb också, på måndagar, tisdagar och onsdagar ska jag extraknäcka på akademibokhandeln efter skolan. Hur bra är inte det? ;)
Igår ringde dom dessutom från ICA och ville att jag skulle sälja cirkusbiljetter idag innan föreställningen, självklart tackar man ju ja. Får även cirkusbiljett, så jag och Christoffer ska gå på cirkus ikväll. 
Väntar fortfarande på besked från Glitter, men dom skulle ringa, så vi får väl se hur det blir.

Lite senare ikväll (efter cirkusen) funderar jag på om jag skulle åka in på barnens dag en sväng, men har inte riktigt bestämt mig än. Får se om jag hittar någon rolig person att dra med mig! 



Erbjudanden24.se

Tisdag

Första dagen i skolan idag. Hela 15 minuters lektion hade vi, wiho! Näe, men jag tror nog att det kommer bli bra.
Just nu är jag helt död, vaknade halv 6 imorse och har degat mig fram hela dagen. Så nu ska jag gå och duscha och sen lägga mig, annars riskerar jag att somna sittanes. Puss!

Jag är duktig..

.. faktiskt. För en gångs skull. Jag har tvättat upp all tvätt som jag hade och packat upp allting som jag hade med mig. Och det är en procedur som brukar ta en månad för mig att göra annars. Hehe.
Jag har iaf vaknat upp nu och är lite piggare, men jag tror ändå att jag är rätt så lättvaggad ikväll. Ska ju faktiskt upp klockan 7 imorgon. Börjar inte förrän 10 men bussen går så att jag måste va där 9, rätt så surt. Men jag hoppas då att det bara är för imorgon.
Nu ska jag titta på lite mejl och sen fortsätta att städa. Hare bra!

Måndag

Nu är jag hemma i lilla Vännäsby igen då. Känns nästan skönt, fast det blir alltid så tomt utan allt folk, speciellt Ida. Eller det blir snarare tyst. ;)
Men det ska bli rätt så skönt att börja skolan igen ändå och få tillbaka lite rutiner och sånt. Dessutom gillar jag faktiskt vårt schema, rätt så okej ändå.
Näe, jag är så trött att jag inte vet vad jag skriver. Ska städa upp lite och sen dega framför TVn.. pussar!

Lördag

God morgon! Har precis käkat frukost och är påväg att klä på mig. Om ett tag ska vi och titta på en dator till Ida (hon fyllde ju år igår).. Gick väl och la oss där vid 5 skulle jag tro, så lite trött är jag väl.
Ikväll blir det The Voice konserten i kungsträdgården. Det blir säkert nice..
Hur som helst så var vi och tittade på Sex and the city på bio igår och den var mycket mycket bättre än vad jag hade förväntat mig!
Aja, ni får ha det bra så hörs vi nån annan gång! =)

Torsdag.

Tjolahopp!
Är nere i Stockholm nu, därför har jag inte skrivit så mycket som ni kanske har märkt. Vi kom med tåget imorse och hade typ sovit 3 timmar, så sådär jätte pigga var vi ju inte. Så det blev direkt från T-Centralen hem till Ida. Där jag somnade och mådde dålig (gör det fortfarande) inte så jätte bra med chips till frukost.
Där vid 3 drog vi ner en stund på stan, köpte en väska och en munkjacka. Käkade falafflar till middag och stack sedan hem till Ida igen där vi chillade ett tag. Sen såklart, ingen riktig MalinIda-dag utan dom bra idéerna, nejnej. Så halv åtta drog vi ut för att gå och sätta oss på utkiksberget ett tag, sagt och gjort så gick vi ut. Utan moppe så tänkte vi ta en annan väg och gissa vad - vi klättrade, och då menar jag klättrade, i 2 (!!) timmar för att komma fram till rätt ställe. Hej träningsverk imorgon? (A) (A)
Där satt vi ett tag innan vi faktiskt tog den vanliga vägen hem så nu sitter vi här.
Vet inte riktigt än vad vi ska hitta på imorron, återstår att se. Ciao!

Onsdag.

Tjohoppsan!
Har inte blivit så mycket bloggande dom sista dagarna. Haft för mycket att göra, blir väl inte så mycket nu heller. Ska städa bort allting sen igår och sen packa. För ikväll blir det Stockholm. ;)
Uppdate senare. 

.

Nu har vi sett typ 75 filmer, näe okej, 2 + någon film som gick på Disney Channel. Haha. Det har äntligen slutat regna så jag funderar på att dra med Ida ut på en promenad. Får väl se hur det går, hehe. ;)

Idag när jag kollade på tågbiljetterna så såg jag att jag åker hem den 17e, inte den 16e.... så jag kommer hem samma dag som skolan börjar. Snacka om att va lite degig den dagen. Tur att vi börjar 10 och bara ska ha upprop (hoppas jag).

Sen såg jag att Gevin DeGraw kommer till stockholm den 3e november och jag är otroligt sugen på att åka! Måste bestämma mig innan 9 imorgon, gah. Tänka lite på saken.

Söndag.

Nu är Ida här!
Mamma väckte mig vid 9 och sa att dom va på väg. Blev lite irriterad, men var väl ba att kliva upp, så jag är rätt så lätt-vaggad ikväll skulle jag tro. Efter lunch och så åkte hennes föräldrar och syskon vidare mot Stockholm så nu sitter vi och tittar på TV... Vi ska spela tv-spel hade vi tänkt och bara slappa resten av dagen. Imorron blir det att dra in till stan, tjejmiddag på tisdag och åka till Stockholm på onsdag. Me like! ;)
Vi höres, hare bra! =)

Jonas Brothers - When You Look Me In The Eyes - Live


Det här måste definitivt bli dagens låt. 
Jag vill tillbaka, finaste minnena. Underbaraste dagen! 

Lördag.

Jag är trött, trött, trött, trött! Blir nog tidigt ikväll skulle jag tro, klev upp 10 imorse, vilket är otroligt ovanligt mig...
I morgon kommer Ida, det blir trevligt värre skulle jag tro. En vecka med henne är inte helt fel, speciellt inte då det kommer innebära en tripp till Stockholm (så ovanligt, hehe). 
Funderar faktiskt på att ta en tripp dit i september och se Jason Mraz, vet inte riktigt än. Dessutom måste jag hitta någon att gå med, så om nån är på är det bara att höra av sig! =) 

Annars så har jag väl inte så jätte mycket på hjärnan. Förutom att jag är väldigt glad över att jag Ä N T L I G E N tar tag i mina drömmar och gör någonting av dom. Känns som att jag kanske får nån rätsida på livet då man i alla fall försöker.
Misslyckas har man ju i alla fall försökt och det är alltid nått, jämfört med att bara sitta och drömma, inget händer ju av det.
Vi får helt enkelt se hur det utvecklar sig! =) 


Ha det bra! 

.

Ärligt, hur söt är inte den här bilden?

Fredag.

Så, bara tio dagar kvar av sommarlovet då... Och i morgon eller på söndag så kommer Ida, på onsdag sticker vi till Stockholm. Jag kommer hem på söndag igen.

Jadu, idag vaknade jag av att mamma kom hem från jobbet och inte tyckte att jag skulle sova längre. Sen käkade jag frukost, stekte pannkakor till mamma och bakade sen rulltårta som pappa ska ha med sig till fjällen och en som vi ska ha när Idas familj kommer hit (dom är på semester så dom slänger av henne här).
Nu har jag slängt mig framför datorn ett tag för att slappa, snart somnar jag väl så jag borde nog kliva upp och börja dammsuga istället. 
Lite senare blire kalas, kusin fyller 9 år idag, (synd att han inte fyller 8, det hade varit rätt coolt.. jag menar, 080808). Så ja, vi höres!

Torsdag

Tjena!
Idag blir det ett sent inlägg, har inte haft så mycket tid över idag. Sov bort halva dag, som vanligt, (måste verkligen vända på dygnet snart!) sedan satt jag i flera timmar och fixade med forumet som nu har öppnat men inte precis är i så bra skick.. än. Men om du är JB-fan, titta gärna in på Team Jonas Umeå! =) Är mycket kvar att göra, men men, det kommer väl så småning om.
När jag blev less på det så gick jag loss på köket, så nu är det städat (halvt iaf), gosh vad mycket skräp vi har. Om jag ändå fick slänga hälften! Sen blev det middag-lagning, gjorde nån grönsaks-köttfärs limpa. Blev helt okej. Då var jag tvungen att gå loss på köket lite till, jag har verkligen hamnat i någon slags städ-mani. Börjar få panik över att allt är så stökigt och jag som är världmästare på att lagra saker. Måste ha slagit huvudet!
Nu sitter jag och väntar på att sconsen i ugnen ska bli klara. Nu tjuter klockan så jag måste gå och plocka ut dom. Bara synd att jag varken tål mjölk eller mjöl, så kan inte äta dom. Sånt är livet.
Hare bra!


1000 Meere - Tokio Hotel



Sa ju att jag skulle börja mitt tjat om dom igen. ;)

Så..

.. då är planerna i rullning. En del jobb innan vi kan starta, men när vi väl är igång kommer det säkert vara otroligt kul! 
Så alla Jonas Brothers-fans, håll utkik här. ; ) 

Onsdag.

Gó kväll! Eller vad man ska säga...
Idag har jag inte varit speciell aktiv, har mest legat i sängen och glott på en massa serier på datorn. Sen drog jag mig upp och lagade lite middag. 
Nu pratar jag med Ida i telefon, hon befinner sig mitt ute i ingenstans och plågas av mygg. Haha, stackarn.

Ska ta och titta runt och planera lite inför en idé som jag och en annan tjej har. Känner på mig att det kan bli riktigt bra faktiskt. Vi ser ju!
Ses!

Tisdag

Så var det en ny dag igen då. 
Om en timme ska jag åka in till stan för att gå kurs inför övningskörning, hur sent som helst, men det har aldrig blivit av tidigare. Även om jag egentligen inte har lust med nått annat än att bara krypa ner under täcket och sova hela dagen. I morse vaknade jag nämligen av att jag hade världens mensverk. Ändå klev jag upp mitt i natten och tog alvedon. När inget funkade gick jag och la mig med min bästa vän, varm rispåse och lyckades somna om och vaknade för nån timma sen. Så nu har den gett med sig lite grann och jag hoppas innerligt att jag får slippa den under kursen. Ibland önskar jag att jag var kille. Men men.... Får se om jag kan göra nån nytta sen när jag har kommit hem eller om jag placerar mig i sängen direkt. Jag blir så sjukt trött av smärta, spelar ingenroll vilken, fas iofs så kanske det är normalt. 
Aja, nu ska jag gå och se om jag får i mig något att äta. 





ChristinaRibel.com

I Am What I Am - Jonas Brothers


Gamla bilder - men låten är jätte bra! 
Speciellt texten, lyssna på den vet jag!





Ny Tandblekningsmetod – Endast 795kr

måndag

Så var det måndag igen. Nog för att dagarna inte spelar så stor roll under sommarlovet. Men nu är huset helt tyst, eller jag förutom den musik jag spelar då. Blir as tomt då alla är på jobbet och då sover jag bort hela dagarna också, ingen som väcker mig. 
Aja, i helgen kommer Ida och sen bäre av till Stockholm (i mitt hjärta....). Det blir säkert jätte bra!
Vet inte riktigt vad jag ska göra idag. Blåser ju och är kallt ute. Får väl försöka städa lite och sånt. Laga mat och pappa skulle jag också göra tror jag, han skulle bort ikväll och mamma jobbar sent. Så jag har hela huset för mig själv, hela dagen. Så jag kan stöka ner hur mycket jag vill och spela hur hög musik jag vill. Det brukar underlätta då jag städar, så vi får väl se hur det blir. 







Aldrig igen ...

Photobucket


Jag vet inte hur många gånger som jag har lyckats "tappat bort" mig själv den sista tiden. Och med det allt som jag brukar tycka om. Allt har varit så upp och ner i sommar att jag återigen lyckats "glömma bort" Tokio Hotel. Hur många gånger jag än gör det och lovar mig själv att aldrig göra om det igen, så blir det bara så ändå! Nu ikväll var jag inne på THF och klickade på en länk för att läsa en sak som Tom skrivit och hamnade på deras sida, där jag av "misstag" hörde en låt av dom som spelades. Och jag som inte har hört en TH-låt på 2 månader blir chockad och liksom "WOW, det här är ju bra!". 
Kanske behöver jag tappa bort dom för att inse hur mycket jag behöver dom?! Jag vet inte. Men en sak vet jag, allt känns bättre med deras låtar. Fråga mig inte varför, jag vill helt enkelt aldrig mer glömma dom. 
Kalla mig töntig, eller vad ni vill. För mig är dom viktiga - oavsett omvärldens åsikter!

Jonas Brothers 28/6 -08

Jag insåg att jag faktiskt inte har berättat om hur konserten/signeringen jag var på i slutet av juni faktiskt var. Så jag tänkte dra en liten snabb resume över den 28 juni nu! =) (såklart med en massa bilder och videosar ;-) )
Mitt på dagen fredagen den 27e juni flög jag till Stockholm och senare på kvällen gick jag och Ida ut för att titta om det var några som köade utan för Bengans eller Annexet. Endast ett Avril-fan köade utanför Annexet just då. Så vi åkte hem och la oss tidigt för att komma upp klockan fem.
05.15 ringer min väckarklocka och jag kliver upp för att försöka väcka Ida. Efter en kvarts kuddkastande/skrikande hade jag fått tillräckligt många slag för att inse att hon inte hade tänkt kliva upp just då. Så jag gick och la mig i min egen säng igen och hoppades på att jag hade stört henne tillräckligt mycket så att hon inte kunde somna om. Men, lyckas jag självklart inte somna om själv istället? Jo. Och jag drömde världens panik-dröm.
I drömmen så skulle jag också gå på signeringen och konserten. Men helt plötsligt så var jag inte kvar i Stockholm utan jag var hemma i Vännäsby igen och min mamma tvingade med mig till stranden. När vi äntligen kom hem därifrån så kollade jag på klockan och såg att signeringen redan hade varit och att det inte var så länge kvar innan konserten skulle börja. Så jag börja skrika på pappa att han ska köra mig ner till Stockholm och tillslut får jag in honom i bilen. Vi hinner till Vännäsby-skola innan bilen stannar och klockan redan har passerat 19.30. Då börjar jag stor-grina och vaknar kallsvettig med ett ryck med en puls på 340. Den låter löjlig i efterhand, men jag hade verkligen panik då jag vaknade.
Så jag tittade på klockan och den hade hunnit bli 07.45, vi skulle alltså egentligen ha köat en timme och 45 minuter eftersom vi hade bestämt att vara utanför Bengans 06.00. Jag bokstavligt talat drar Ida ur sängen och säger att klockan är kvart över åtta och då vaknar även hon till och börjar springa omkring. Jag drar på mig kläderna och fixar te. Efter att lite smink kommit på så rostade vi varsin macka och drack lite te på några sekunder innan vi sprang ut genom dörren för att hinna med bussen.
På bussen säger Ida åt mig att jag ska lugna ner mig för att jag har en puls på 320 och babblade på i minst lika hög hastighet om hur sena vi var och om hur dåliga platser vi skulle gå etc. etc.... Så jag ringer mamma som också säger åt mig att lugna ner mig. Men inte lyckades jag med det inte, nej nej. När vi väl är framme på Slussen för att byta till tunnelbanan till hötorget springer jag i stort sett igenom spärrarna och hoppar på tåget som precis kommit in på perrongen.
När vi hoppar av tunnelbanan hade Ida svårt att hänga med i mina steg när vi gick mot Bengans. Som tur var så är det ju inte så speciellt mycket folk i Stockholm kvart i nio en lördagsmorgon, så vi slapp trängas och bli mer stressade. Framme på Bengans är det inte alls så mycket folk utanför som jag hade trott. Ida får nummer 24 och jag nummer 25.
Nummer 25                  Dom framför oss
Då började det långa köande. Även om jag, roligt nog, inte alls minns så mycket av själva köandet. Jag var så satikens nervös.
Eftersom att det inte var så mycket folk där så trodde jag ju inte att det skulle komma så många dit, så jag blev rätt så glad över att vi ändå kanske skulle få rätt så bra platser på konserten också.
Vid 11 hade väl inte så mycket hänt, mer än att kanske ett 10-tal personer kommit dit. Efter 12 började den stora ökningen, runt 600 personer var det allt som allt som var på signeringen tror jag. Så nr 25 var ju rätt så okej ändå.


Kön vid 11             Emma, Ida & jag
Bakom oss satt det 5 tjejer som vi började snacka med för att ha något att göra och vi spelade kort och så med dom. Ida stack och köpte en latte till oss och jag sprang iväg på "Rock Zone" för att köpa några saker till Lina. Annars satt vi där på marken och försökte underhålla oss så gott som möjligt. Eller vi var inne och köpte varsin skiva på Bengans såklart, annars hade vi ju inte kommit in på signeringen.
Jag tror det var nån gång runt 13 "pappa Patrik", typ hudvuds-ordningsvakten, kom dit. Skit skön kille! Han snackade en hel del med oss. Anledningen till att vi kallade honom "pappa Patrik" var att Alexandra, en tjej bakom mig i kön som vi blev kompis med frågade honom om vi fick kalla honom pappa (varför kom jag inte ihåg, men det var nått hon ville ha och skulle skojja med honom om det tror jag) och han svarade; Såklart ni får!. Och han svarade faktiskt när vi ropade pappa, det var lite komiskt. Sen hette han Patrik, så då blev det helt enkelt pappa Patrik.
Runt 14 kom resten av vakterna och satte upp stängslet så att det inte skulle gå att tränga sig. Så då fick vi snällt stå upp och trängas istället, för då var det trångt, riktigt trångt osså regnade det lite droppar nu och då. 





Vid 15.30 - 16.00 kom Jonas Brothers äntligen dit och snacka om att panik utbröt då alla såg att "Big Rob", deras livvakt, kom ingåendes på Bengans. Alla skrek och skulle ta kort. Min puls ökade ännu mer, om det nu var möjligt. För nog för att jag hade varit nervös innan, men då blev det riktigt illa.
Vakterna började berätta för oss vad vi fick göra och inte göra då killarna skulle komma. Vi fick inte skrika där inne, vi fick inte krama dom och inte ta kort tillsammans med dom. Vi fick bara ta våran autograf, ta ett snabbt kort på dom och sen gå vidare.
När killarna väl kom dit var jag glad att jag stod så långt fram, för då var det riktigt riktigt kaos. Alla skulle framåt, men eftersom att vi stod där vid stängslet gick det inte att trängas framåt så jätte mycket. Kändes som det i alla fall.


Precis innan insläppet

Vakterna öppnade och släppte in dom första. Så jag hamnade precis vid dörren och såg killarna. Då kändes det som att mitt hjärta skulle hoppa ut genom bröstet och mina händer skakade som tusan. Så äntligen släppte han in oss och jag svävade på rosa moln trotts mina skakningar. När vi bara var några meter ifrån dom tittar jag på handen som jag håller kameran i och den for upp och ner som om jag skulle stå och skaka med vilje. Jag visade Ida och vakten som stod lite grann från oss kollade jätte skumt på mig, precis som att han trodde att jag skulle svimma vilken sekund som helst.







Så helt plötsligt står jag framför Kevin och lägger upp min CD på bordet. "Hello, how are you?" hör jag honom säga och jag försöker svara, trots att mina läppar är ihop klistrade. Jag får fram ett litet "Fine." innan jag känner hans armar runt mina axlar och ryggar tillbaka innan jag inser att jag får en kram och kramar tillbaka. Efter det ska jag prova ta ett kort, men jag skakade så otroligt mycket att det bara blev suddig. Blev ju så förvånad över att jag fick en kram utan att jag frågade. Dom hade ju sagt att vi inte fick krama dom, även fast jag såg att tjejerna före mig fick kramar så hade jag inte reflekterat så mycket över det. Och sen går jag vidare till Nick som även han frågar "How are you?", det gick lättare att svara då och jag fick även ett bra kort av honom och en kram såklart. ; )
Slutligen står jag framför Joe. Att jag klarade av att stå på benen då var ett mirakel. Joe är väl lite av min "favorit" och hans namn stod skrivet på min tröja. Dessutom hade jag köpt en "I Love You" klubba till honom, eftersom att vi (jag och dom efter mig i kön) skulle ge olika saker till killarna och jag gav Joe. Dels höll jag på att glömma att ge honom klubban och när jag väl sträckte fram den hade han svårt att få tag på den, min arm rörde sig så mycket. Haha. Men när han fick det log han och sa "Aaaw, thank you!" sådär jätte gulligt. Jag kramade honom och gick sedan ut genom havet av fotografer som stod där. Fick även en affisch på väg ut. =)


Kevin                               Nick                                           Joe

Jag lyckades komma ut utan några tårar. Men när Matilda kom ut storgråtandes och hoppade in i famnen på mig gick det inte längre. Jag grät som om jag aldrig hade gjort det förut. Och så många glädje tårar har jag nog aldrig fällt förut heller!
Ida var mest irriterad på att hon inte hade fått äta och sa surt; Kan vi gå och äta nu eller?
Jag slutade krama Matilda, vände mig till Ida och skrek "Hur fan kan du tänka på mat nu?" och började sedan gå med bestämda steg mot tunnelbanan.
När vi kom ner till tunnelbanan missade vi tåget med 1 sekund och fick vänta på nästa som gick om 10 min. När tåget mot Hagsätra väl kom hoppade vi på och åkte till Globen området. Från där stationen är, till Annexet har jag nog aldrig sprungit så fort. När vi väl hade ställt oss i kön och hamnat jätte långt bak (tyckte jag, fast vi hamnade konstigt nog långt fram ändå) fick Ida sin efterlängtade mat. Jag kunde inte äta, utan snodde hennes cola istället.

Helt plötsligt ser vi att det bildas en klunga runt en kille och springer dit,
det visar sig vara Jonas Brothers gitarrist.
Men vi hinner inte ta autograf, så det fick bli ett kort och sen gå tillbaka till kön.



gittaristen
Det regnade en massa och var allmänt dåligt väder, så det var väl inte så kul att vänta dom där timmarna tills insläppet skulle vara.
Runt 18.45 blev det i alla fall insläpp. Vi kom in i det tredje insläppet om jag inte minns fel (p.g.a. säkerhetsspärrarna släpper dom ju bara ett antal personer åt gången) så vi lämnade våra saker i garderoben, köpte en tröja och en affisch och hamnade på 3 raden framifrån inne i arenan. Ida var jätte rädd att jag skulle svimma, så istället drog hon med mig till balkongen tillsammans med dom andra och vi lyckades knipa åt oss några av dom få biljetterna som finns dit upp.
Dom enda platserna som fanns där uppe var bakom högtalarna som sitter i taket. Men vi flyttade efter staketet så att vi stod parlellt med scenen och kunde faktiskt se bakom scenen. Så vi fick världens bästa platser utan trängsel! Då var klockan 19.10.


scenen                     Matilda & Emma

Klockan hann säkert bli lite mer än 19.40 innan vi såg killarna komma gående bakom scenen och jag + dom andra 5 började skrika en massa. När dom där nere hörde det började dom också skrika och när killarna kom utspringandes på scenen skrek alla dubbelt så högt.
Dom spelade sju låtar och var grymt grymt grymt duktiga live!
Fast under min favoritlåt, When You Look Me In The Eyes, filmade jag såklart och då det var 30 sekunder kvar kom en CREW-tant fram till mig och dampade för att jag filmade. Så jag saknar slutet på låten. Blä på henne, men men. Minnet finns ju!
Vi stod och skrek som idioter. Vid ett tillfälle kom Joe och ställde sig på scenkanten som vätte mot oss och vi skrek som galningar. Så hade tittade upp mot oss och log. Jag smälte som smör i solsken.
När dom hade spelat klart gick dom av scenen och någon minut senare såg vi hur dom kom och gick (på det stället vi kunde se bakom scenen) och började skrika och vinka. Dom såg oss och vinkade tillbaka, så dog jag lite mer. (Så här i efterhand kan jag nog inte förklara hur glad jag är att vi hann flytta staketet så mycket vi gjorde innan ett crew kom dit och ställde sig på andra sidan. För på så sätt såg vi så mycket mer av killarna som vi inte skulle sett annars!)










Vi beslutade oss för att vara kvar och titta på Avril också, så vi gick ner och köpte cola för att inte torka ut helt. Sen satt vi ner på golvet och spelade kort tills hon började, medan dom som stod där vi stod från början svimmade en efter en.
Brukar inte lyssna så jätte mycket på Avril, men måste säga att jag ångrat mig på den punkten efter konserten. Hon var grym live. Jag har dessutom alltid tyckt att hon ser ut att vara en bitch, men den uppfattningen har jag inte längre. Under konserten var hon jätte gullig och "trevlig", även om det bara är en fasad så tycker jag att det är kul med sådana artister. När hon gick och ställde sig på scen kanten vi stod mot vinkade vi till henne och hon började le och vinka tillbaka. Så henne ska jag definitiv börja lyssna mer på. Bra musik gör hon ju faktiskt!





Efter konserten hämtade jag ut min väska och jag och Ida åkte in till stan för att riva ner en konsert-affisch från väggen. När vi gjorde det så åkte vi hem och sov.
Ja, det var väl den bästa dagen i mitt liv taget i stora drag! Helt underbart! =)

söndag

Bara två veckor sommarlov kvar nu. Usch, fy blä! Men samtidigt måste jag väl försöka trösta mig med att jag bara har två år kvar av skolan och sen är jag fri och kan göra vad faskien jag vill!
Jag tänker inte ens se skymten av en skolbänk på flera år efter studenten. Istället tänker jag se världen. Tänk vad underbart att bara sticka ut och resa nått år utan något som helst hinder, typ jobba på ströjobb i Australien och på pubar i England. 

Samtidigt har jag faktiskt en hel del att göra nu innan skolan börjar. Ida kommer hit på lördag och sen hinner jag med en sväng ner till Stockholm också. För andra gången i sommar. 

RSS 2.0