räkna med krig

Fick svar från företaget jag köpte håret hos idag... Detta var svaret dom gav mig;

"Hej

När man färgar ett hår gör man det på egen risk och en anledning att ett hår
inte tar färg
är om man inte noggrant tvättar håret innan färgning pga det är behandlat
och i så fall
skadas håret.
Eller om man använder en vanlig hårfärg och låter det verka tiden ut som
paketen rek.
man skall veta att man färgar ett sk dött hår och du kan aldrig ha färgen i
mer än 1/2 tiden
annars bränner du håret och det tar aldrig färg..."


Ganska kul att hemsidan inte nämer nått av det där.. och att jag gjort precis som dom säger. Alltså, det är inte mitt fel.
Så, dom verkar inte tycka att jag kan reklamera det då det är deras fel.. Men, vill dom ha krig - så får dom krig.
Jag ger mig inte förrän jag har pengarna tillbaka.
Mamma svarade på mejlet för att se om det gick bättre och har också ringt en konsumentombuds, som dock inte var tillbaka förrän på måndag. Så vi ringer då istället..
Annars blir det väl att hälsa på Sverker i plus!

Jag blir så irriterad...

Torsdag

God morgon! =) 
Torsdag igen och jag väntar på att franskan ska börja.. men hinner skriva några ord innan.

Tänkte ju som sagt skriva i tisdags (och igår för den delen).... Men när jag kom hem i tisdags så hade min hårförlängning kommit så jag sprang och hämtade ut den, köpte hårfärg och sedan hjälpte mamma mig att sätta fast den.
Så långt - så bra.
Men håret stämde ju inte överens med min egen hårfärg, därför skulle jag tona det för att få det i samma färg.
Sagt och gjort.. Sköljde ur efter tiden som stod på paketet, torkade håret handdukstort, flätade och gick och la mig.
När jag sedan vaknade på morgonen insåg jag att löshåret inte alls hade tagit åt sig någon färg, bara mitt eget hår. 

Så jag och mamma fick ta ut hela förlängningen igår morse, gick ju inte att ha de så. Såg rent ut sagt förjävligt ut.
Det ska reklameras och jag vill ha mina pengar tillbaka! 


I morgon ska jag fixa naglarna, fick det av mamma och pappa i födelsedagspresent..

Nu börjar jag.

Puss!

Måndag

Och så var en ny vecka igång igen....
Men snart är det jul, hur härligt är inte det? ;)

Hur som helst har det varit väldigt dåligt med bloggning över helgen och idag. Har helt enkelt inte haft lust. Men imorgon, då ni! ; ) 


Aja, har inte så mycket mer att säga än att jag lever och återkommer imorgon!
Puss

Taylor Swift - You Belong With Me


Ville vara vackrare - blev motsatsen.

Titta vad jag hittade på youtube, helt sjukt hur man kan göra så mycket för att bli snyggare. Hon var ju sjukt snygg redan innan, dumheter säger jag!


Ashley och Pete har fått en son

I torsdags fick Ashley Simpson och Pete Wentz en son som ska heta Bronx Mowgli Wentz. Enligt People Magazine var han 52 cm lång och vägde 3,5 kilo.




 



Bilen kommer från msn.se

Katys mamma sågar superhiten

Katy Perry kysste en tjej och hon gillade det. Men det gjorde inte hennes mamma.  

Den 23-åriga sångerskan har erövrat världen med monsterhiten ”I kissed a girl” och har dominerat topplistorna hela sommaren. Hennes mamma Mary Hudson, som är predikant för evangeliska kyrkan, är dock inte särskilt lycklig över uppståndelsen kring Katys låt och rasar i brittisk press:  

— Jag hatar låten. Den uppmuntrar till homosexualitet och budskapet är skamligt och äckligt, säger hon enligt Daily Record.  

— Katy vet hur jag känner. Vi är en väldigt frispråkig familj och hon vet hur besviken hennes pappa och jag är. Jag kan inte ens lyssna på låten. Jag var helt chockad första gången jag hörde den. När den spelas på radio så böjer jag mitt huvud och ber.  

Bönerna handlar enligt Mary om att hennes dotter ska ”hitta frälsning”, även om hon vägrar tro att Katy har lesbiska tendenser:  

— Katy är inte homosexuell, men jag är rädd att hon blivit vilseledd av Hollywoodfolket. Jag ber hela tiden om att Gud ska hjälpa henne att hitta frälsning.  

Och som om det inte redan var nog är Mary Hudson dessutom missnöjd med Katys vågade scenkläder.  

— Vissa av dem är för lättklädda och hennes pappa har pratat med henne om det. Precis som alla barn går hon igenom en rebellisk period. Jag tror att hon beter sig och säger vissa saker för att provocera och chockera.




AV SEBASTIAN NORDÉN
FOTO STELLA PICTURES

Snälla, hjälp!

Skulle ni söta läsare kunna hjälpa mig med en sak? =)
Nämligen nominera min blogg i Rix Fms tävling... jag skulle behöva en annan dator och ett mobilt bredband skulle ju inte sitta helt fel! (inte ännu flera läsare heller, såklart!)

Här
kan ni nominera..

Puss!

Miley Cyrus hatar Nick Jonas

Som Starlounge tidigare rapporterat släppte Miley Cyrus musikvideon till sin nya singel ”7 things I hate about you” i slutet på juni, och den sades handla om hur en gammal kärlek krossat hennes hjärta på sju sätt. Redan då ryktades det att Nick Jonas var den kille hon sjöng om – något som nu även indirekt bekräftats av musikvideoregissören Brett Ratner.

— Halsbandet hon bär i videon fick hon av killen hon sjunger om. Hon bär hans diabetes- eller medicinbricka (ett halsband som ser ut som en identitetsbricka, reds. anm.), säger han till People magazine.

Till saken hör att Nick är diabetiker och är en talesperson för sjukdomen. Brett berättade även att han varit hemma hos ”Hannah Montana”-stjärnan och då fått sett de saker hon sparat från tiden med Nick. I en låda under sängen hade hon bland annat hans ”smutsiga strumpor och några fotografier”.

Den 15-åriga sångerskan har tidigare sagt till Mtv att hennes låttexter till största delen handlar om gamla förhållanden:

— Nästan alla mina sånger skriver jag för tjejer som hatar sin nuvarande eller före detta pojkvänner.

Miley och minstingen i Jonas Brothers dejtade under två år, men gjorde slut för drygt ett år sedan. Nick dejtar nu i stället Disney-stjärnan Selena Gomez, vilket Miley sägs vara mycket olycklig över.

 

 

 



AV ELISABETH VEDIN
FOTO ALL OVER PRESS, STELLA PICTURES


Katy Perry - Waking up in Wegas


Tisdag

Ett år äldre idag då..

Sitter på franskan och väntar på läraren, franska är nog det jobbigaste jag vet, nästan. I alla fall då man har franska en hel tisdag i två olika kurser, allt bara blandar ihop sig och bildar en enda stor sörja i hjärnan.. Blä.
+ Att min(a) fot(fötter) dödar mig just nu, jag kan inte gå. Känns nice.
Jobbar mellan 15 och 17, känns redan jobbigt.
Jag har egentligen bara lust att åka hem, lägga mig i sängen och kolla på lite Grey's Anatomy, det skulle vara älsklvärt just nu.

MEN, det får jag inte göra. Fyller ju år idag, så huset kommer väl vara fullt med folk mest hela kvällen. Aja, får försöka pigga upp mig lite.
Det enda positiva jag ser med att fylla 17 är att nästa gång jag fyller år så fyller jag 18, vilket i och för sig var det första jag sa när mamma och pappa väckte mig i morse, typ nåt sånt här; "JA, nu är det bara 52 veckor kvar innan jag fyller 18!"  vilket möttes med; "Öhm.." och "Haha!"

Bloggar ju knappt nu för tiden, orkar aldrig. Har inget vettigt att skriva och jag sitter så mycket framför datorn på skolan att jag helst gör nåt annat då jag kommer hem. 
Men nu ska jag jobba lite i boken istället.
Puss! 

Onsdag

Hejsan!
Insåg att det nästan är en vecka sedan jag skrev sist, illa illa! Men jag har inte lyckats komma in på bloggen tidigare ikväll faktiskt, det har gått as trögt och bara låst sig. Fast nu verkar det ju funka att skriva iaf! =) 
Den senaste veckan har det väl inte alls hänt något speciellt, jag har jobbat rumpan av mig. Mitt jobbkontrakt går ju ut den 31:a December och sedan får dom, tyvärr, inte förlänga det eftersom att affären jag jobbar i ska skära ner på öppettider & personal m.m, så det är alltså inte bara mitt jobb som rycker. Så jag försöker få ihop så många timmar jag bara kan nu.
Fast egentlige gör det kanske inte så mycket att det går ut då, vi öppnar ju vårt företag den 1:a Januari, så jag lär säkert ha tillräckligt att syssla med ändå. ; ) 

Måndag och tisdag har det varit utvecklingssamtals-dagar på skolan - vilket betyder inga lektioner. På tisdagen var det dock omprovsdag och jag skrev matteprovet jag missade att skriva då jag var ledig på mormors 70års-dag. Men sen ni, så sprang jag raka vägen till jobbet och jobbade i sju timmar. Åh, vad jag hellre skulle göra det än att sitta och plågas i skolan vareviga dag.. Bara tre terminer kvar, tre terminer kvar.. tjoho. Nästan iaf.

Just nu är jag så less på skolan att jag kan spy, som ni kanske redan märkt. Så jag har också bestämt vad jag ska göra då jag tar studenten. Jag ska sätta mig på ett plan raka vägen till USA (som jag alltid velat), resa runt och så tänkte jag besöka en berömd tatueringssalong (gissa vilken) för att tatuera in det japanska tecknet för frihet som jag velat göra väldigt länge också.
Blir bra, ska bara hitta någon lämplig reskompis. =) 


Nej, nu blev det rött batteri på datorn (och mig, för jag borde ladda mina med) så bäst att jag stänger av och laddar den så den inte är död i morgon så hörs vi då.

PUSSAR! <3



Ps. Mamma bad mig nämna hennes kycklingen hon gjorde till middagen. Så här kommer det; Den var jätte god mamma! Världs bäst! <3 Ds.
(att kyckling är den enda maten jag gillar kan ha nått med saken att göra, men vi säger så. Natti!)

Perez Hilton: Är inte Tokio Hotel-sångaren gay?

"I pausen ifrågasätter röda mattan-värden Perez Tokio Hotels pris...
I pausen på TV träffade Perez Hilton bandet Tokio Hotel på röda mattan, bara minuter efter att de fått sitt pris för årets Headliner. Det enda Perez kunde säga var grattis och "det är tack vare era fans".

Tidigare under kvällen på Röda mattan berättade Perez nämligen att han tyckte att Tokio Hotel 'sucks'...

Till Anastacia säger han nu "alltså, är inte Metallica bättre än Tokio Hotel!!?" och fortsätter.. "Du förresten, är inte sångaren i bandet gay? Han har ju på sig mer smink än Boy George!"

Anastacia svarade: "Nej det tror jag inte.. Men du kan ju inte döma honom efter sminket, kolla bara på Kiss!""

Artikel från MTV.se



Haha, jag tycker det var ett klockrent svar av Anastacia!
Han kan ju faktiskt inte dömma honom för sminket och dessutom, vad skulle det spela för roll om han var homosexuell? Han är ju inte precis den enda av världens artister som är det, verkar ju rätt så vanligt om jag får säga så, (påstår inte att han är det).
Sminkar sig gör ju många killar nu för tiden också.. tycker att många använder det som en dålig ursäkt att inte gilla Tokio Hotel.
Så, HEJA ANASTACIA!

EMA 2008

Vinnarna av EMA 2008

Most addictive trak; P!nk - So what

Headliner; Tokio Hotel

Rock Out; 30 Seconds To Mars

Album of the Year; Britney Spears - Blackout

New Act; Katy Perry

Video Star; 30 Seconds To Mars - A Beautiful Lie

Best Act Ever; Rick Astley

Ultimate Urban; Kanye West

Act of 2008; Britney Spears

Artists Choice; Lil' Weyne

EMA Ultimate Legend; Paul McCartney



Torsdag

God morgon gott folk! 
Dagen har bara börjat och jag hänger ändå över datorn och håller på att dö av trötthet, hoppas det går över bara.. ska ha redovisning på svenskan idag och glosförhör på tyskan. 
Ska ha franska nu, det va jätte länge sen så jag har väl glömt bort allt jag har lärt mig.. typ. 

Såg ni att jag äntligen har lyckats uppdatera lite annat i bloggen, alltså i musikväg. Ska försöka fortsätta med det. =)
Nej, nu började jag.
Puss.

Crooked X

Kommer från: Coweta, Oklahoma, USA
Medlemmar: Forrest (sång och gitarr), Jesse (gitarr), Josh (basgittar) och Boomer (trummor).
Ålder: 14 år.
Hemsida: www.crookedx.com




Bild lånad från meteor17.com


Som förband till KISS. Bland annat.
Crooked X är bara 14 bast, men är redan omänskligt erfarna.

- Är det inte nervöst att vara förband till KISS?
- Egentligen inte. Det spelar ingen roll längre om det är inför femtio personer eller en publik på 35 000 man spelar. Det är samma gamla visa numera.

- Hur förbereder du dig inför en sådan spelning?
- Först är jag backstage ett tag och lugnar ner mig lite så att jag inte är helt hyper när jag kommer ut på scen. Sedan så stretchar jag nacken så att jag är redo att headbanga och stretchar fingrarna så att jag är redo att spela!

- Vad tycker ni om Sverige?
- Sverige är ett grymt sälle, men, väldigt annorlunda från Amerika. Jag har aldrig varit utomlands förut så det är ett enormt häftig upplevelse att komma hit. Och musikscenen i Stockholm är verkligen enormt bra; det är en riktig metal-stad!

- Några skillnader du lagt märke till?
- Folk klär sig annorlunda och har väldigt cool stil. Lite psykedelskt, nästan! Sättet man kör bil på är också annorlunda.

- Vilket är ditt bästa turnéminne?
- Antaglingen någon av gångerna när någon har ramlat på scen eller varit nära att skada sig på något annat sätt. Det är ofta sådant man minns bäst och kan skratta åt det i efterhand.

- Vilket band skulle ni helst turnera eller spela in med?
- Man, det är en riktigt svår fråga. Jag avgudar så många band så jag skulle aldrig kunna ge dig en lista på det, tyvärr.

- Är det svårt att kombinera rockstjärnelivet med att vara en vanlig tonåring?
- Ibland. det beror på vad man håller på med för tillfället och hur upptagen man är. Man vill ju hålla igång sitt sociala liv och ha tid till skolan och allt det. Men i slutändan är det ändå värt det. Man får bara en sådan här chans en gång i livet.

- Hur funkar det rent praktiskt med skolan när man reser så mycket?
- Inför en turné eller resa så snackar jag med mina lärare så att de hinner ge mig läxor i förväg som jag kan jobba med när jag är borta. Sedan när man är tillbaka så har vi ofta en vecka eller så att komma ifatt.

- Har ni flickvänner därhemma?
- Jag är inte säker på den andra killarna, men jag har det inte. Jag har många tjejkompisar men ingen direkt flickvän. Det blir bara problem!

- Har det förekommit att fans har sagt eller gjort konstiga grejer?
- Jag har haft en del stalkers... Haha. Men man måste älska det. Har man någon som förföljer en vet man att man gör någonting rätt.

- Hade du någonsin kunnat dejta eller bli kompis med ett fan?
- Jag vet faktiskt inte. Det hade nog berott på hur de upplever mig och min musik. Man vet aldrig vem som kan vilja utnyttja en.

- Är folk annorlunda mot dig nu än förr?
- Inte alls, faktiskt. Mina vänner har alltid sett mig på samma sätt. Jag snackar inte om bandet speciellt mycket när jag är med dem. Jag vill inte verka skrytig på något sätt. Jag är samma kille som jag alltid varit.



Artikel hämtad från OKEJ.

 
Crooked X - Nightmare

hastings i mitt hjärta

Jag sitter och tar reda på lite fakta om slaget i Hastings 1066 och hitta bland annat den här bilden;



Åh, vad jag är kär i Hastings alltså. Det hela har resulterat i att jag sitter och tittar på priser till att åka dit på en språkresa till... 12.000. 
Pappa?! 
Blir man inte liiite sugen på att åka?

Onsdag

Hejsvejs!
Mitt i veckan och allt är sådär, tröttjobbigt att man bara vill dra täcket över huvudet och stanna där. Bättre blir det väl inte av att jag inte är riktigt pigg, jäkla förkylningstider.
Annars så rullar väl det mesta på som vanligt.


Tänkte försöka vara duktigt och uppdatera om något roligt på bloggen, men först - läxa! (yey, jippie.. roligaste jag vet, eller?)


Pussar&kramar.

Back on track...

Jag tänkte börja lägga ut intervjuer/repotage och sånt igen, men nu hade jag tänkt ta bort min inriktning på Jonas Brothers, Tokio Hotel och Hanson och istället gå lite mer allsidigt, prova i alla fall.. 

Tisdag

Hej!

Det var ett tag sen, är alldeles för dålig att skriva här. Måste börja bättra mig.. Men nu har jag i alla fall fixat till min design så att jag gillar den! Kanske kan få mig att blogga lite mer iaf. =) 

Just nu ligger jag hemma med feber + världens mensverk (guds straff till kvinnorna). Självklart var jag tvungen att få det just idag också, när jag skulle ha redovisning på svenskan.. jag är ALLTID sjuk eller borta då jag ska ha nått på svenskan, min lärare måste ju tro att jag skolkar hela tiden... not så good.

Menmen, nu ska jag i alla fall fortsätta jobba lite grann med skolarbeten och (det blivande) företaget då jag ändå är sängliggande och inget bra går på tvn.

Pussar!

satans uppsats j*vel

Hej!

Sitter och skriver en uppsatts som ska vara klar på måndag. Vi ska föreställa oss att vi är en jude och berätta om våra "memoarer", typ dom stora händelserna i livet och livet som jude i allmänhet m.m...
Grejen är den att det MAX får vara 3 sidor med 1,5 radavstånd. Jag har kommit upp i 2 redan och jag är bara på "dopet". Han måste ju fan skojja med oss, 3 sidor är ju fasiken en droppe i havet. Våra anteckningar är ju på 5 sidor(!!) och vi ska skriva om i stortsett allt som står där.
Gaaah. Det går bara inte, fan för den satans uppgiften. Det kommer väl sluta med att jag kan skriva: "Jag är jude och skriver memoare." innan allt papper är slut.
Jag förstår inte hur han tänker, 3 sidor är INGENTING ju!!

Damp!

RSS 2.0