Hastings

Allt gick bra till London igar och nu sitter vi i Hastings pa vart gammla favort internetcafe.. Kanns skont men samtidigt valdigt konstiga att vara har igen.
Har inte sa mycket tid kvar pa datorn men tankte bara beratta att jag lever. =)

Det ar plusgrader har i england med istallet sa regnar det mest hela tiden, lite trakigt men hellre det an att det ska vara jatte kallt...

Nu ska jag ta och logga ut mig harifran.. men ha det bra, puss och kram! <3

London

Om ungefär en timme bär det av mot flygplatsen, ska förflytta mig till Stockholm för att, tillsammans med Ida, tidigt imorgonbitti bege oss till London.
Enligt väderrapporten ska det bli +2 och regn fram till i helgen och sen ska det bli lite snö. Men förhoppningsvis kommer det bli en väldigt bra vecka ändå!
Enda tråkiga blir att lämna min finaste pojke hemma, menmen, det är ju bara en vecka.

Var länge sedan jag träffade Ida, så det ska bli kul att äntligen få ses igen!

Vi hörs i London om jag hittar någon dator, annars hörs vi igen den 6e januari!

Puss



091215

Bloggning är inte min starkaste sida, men efter påtryckningar så kanske jag lyckas med ett inlägg...
Så nu, ett besök av Sophie, ett nytt jobb,(en ännu outkommen nyhet), en ny mobil och oändligt många prov senare så gör jag ett försök till att blogga. Något borde det ju finnas att skriva om trots allt....


Idag är det bara två skoldagar kvar innan jullovet och det är precis två veckor kvar innan jag och Ida åker till London.
Det ska bli skönt att bara komma bort ett tag!

Dom ringde idag och ville att jag skulle jobba torsdag, fredag, lördag & måndag.
Var på antsällningsintervju när Sophie var här, men eftersom att hon var här så kunde jag inte jobba den helgen dom rektyterade till (i jobbannonsen fanns inte datum utgivet).
Dock hade dom skrivit upp mig på listan för eventpersonal ändå, så nu frågade dom om jag var tillgänglig och sa att det var synd att jag inte kunde jobba förra gången.
Så det ska bli väldigt spännande, men om man jämför med tidigare jobb så är det nästan dubbelt betalt (wihoo) så det spelar nog inte så stor roll om det är ett bra eller dålig jobb, för det betyder hur som helst stort klirr i kassan.
Börjar på torsdag med en "inlärningstdag", ska vara på plats 11.00 och får jobba så länge jag kan, blir till 14.00 någon gång, för jag måste tyvärr vara på plats för svenska tal kring 14.50..
Men det kommer nog bli great ändå!







091202

Goddag!

Nu sitter jag på skolan och har precis pluggat färdigt mina tyskaglosor, så nu kan jag förhoppningsvis dom tills 14.50 också...

I eftermiddag, 18.10 rättare sagt, så landar våra franska vänner på Umeås flygplats. Ska bli väldigt spännande att få visa dom vad Umeå har att erbjuda (inte speciellt mycket för världen kanske, men trevligt blir det nog).
Det är alltså den klass som vi var och hälsade på i oktober som nu kommer hit. Dock stannar dom bara tills på måndag, så det är ett rätt tajt tidsschema, men det får lov att fungera!

Annars har dagen inget speciellt att erbjuda, så det får räcka sådär.


Puss!



Jag och Sophie, i Frankrike i oktober.


Måste bara få tillägga..

... att det var lite ballt att min håltimmes underhållning hamnade på Kenza's blogg idag.


Frankrike 2009


Precis landat på flygplatsen i Tyskland, rätt slitna efter en låång natt i bussen.



På väg i bil mot Frankrike.




Rehn-floden.


 




Det såg verkligen ut som att man hamnat i en sagoby!




Otroligt vackert!




Tarte Flambé.






"Frère" et "Mère"



091201

Hej!

Nu var det väldigt länge sen jag skrev sist, har inte riktigt kommit mig för att skriva, men ska försöka ändra på det nu.
Inte jag kan skylla på att det inte har hänt någonting heller, haha, för det har det verkligen!

Kan börja med att jag var i Frankrike i en vecka, helt underbart var det där. Längtar faktiskt tillbaka, får försöka komma mig iväg efter jul någon gång.

Sedan så blev jag en "stor" flicka den 18 november, så nu är man myndig med allt vad det innebär.
Och hunnit tagit körkortet har jag också gjort!

Jag vet att det är väldigt tråkigt med enbart text, så nu tänkte jag försöka ladda upp bilder från Frankrike till att börja med.

Puss på er! <3

RSS 2.0