110401

Jag glömde ju berätta den stora nyheten!
Vi har äntligen fått tag i en ny lägenhet! Till ungefär samma pris, några kvadratmeter större och inte allt för långt ifrån där vi bor nu.
Lägenheten står tom redan nu, så vi får egentligen flytta in när vi vill. Men grannarna (de bra) ska flytta till lägenheten bredvid och vi tänkte dela lastbil och deras lägenhet blir inte tom förän i maj. Därför flyttar blir det inflyttning den 1a juni, men vi kommer dra lasset på kristihimmelsfärdsdag då alla ändå är lediga.
I maj får vi tillgång till lägeheten och då ska vi tapetsera om några rum, måla lite lister och luckor och sätta in nytt golv i hallen och köket. Kommer bli såååå bra!

Synd att det behövde bli såhär, vi trivs ju otroligt bra i vår nuvarande lägenhet. Men det är inte hållbart längre. Hela lägenheten håller på att rasa sönder och det är troligtvis rätt mycket möggel i väggarna, då nästan alla som är här ofta blöder näsblod och har konstant huvudvärk.
Vi vet att hyresvärden kommer riva ut allting och renovera upp den när vi har flyttat, så ingen annan behöver ha det såhär.

Jag ska köpa en ny sladd till kameran. Då kan jag visa bilder på lägenheten för er som inte har möjlighet att komma och besöka den/oss.

Puss&kram! <3

110401

Och så var det april.
Det är helt underligt hur dagarna bara springer iväg nu för tiden. Det var ju nyss december? Skönt att våren och sommaren är påväg i alla fall. Jag är less på mörket och kylan.
Fast nog skulle jag allt bara vilja gå och lägga mig och sova ett par veckor. Har fått världens torrhosta, känns som om någon river halsen med sandpapper varje gång jag hostar. Inte alls speciellt kul.

Något annat mindre kul är att jag har insett att jag behöver andra mediciner. När jag var hos läkaren i januari fick jag diklofenak (egentligen voltaren, men apoteket hade inte det) och långtidsverkade alvedon utskrivet. Jag skulle börja ta direkt när jag fick känningar, men har tyckt det har varit mindre rolig att knapra piller 4 -5 dagar innan det ens är dags på riktigt. Men så kommer bomben som ett brev på posten och jag blir liggande ändå.
Nu har jag varit duktig och började ta i alla fall alvedonen redan för ett par dagar sedan och är inne på min tredje dag på full dos, ändå har ingenting släppt. Tycker att med så pass "lite" värk (i min bemärkelse) borde det ju i alla fall kunna släppa. Men inte det inte. Diklofenaken blir jag så pass dålig av att jag inte vill äta den i så många dagar det handlar om, kring 10 skulle jag tro. Inte för att den gör någon stor skillnad den heller. Beräknar den stora bomben imorgon, väldigt kul att vara social på ett kalas hela dagen då!
Tacka vet jag i alla fall riskudden. Min bästa vän under dessa eländiga dagar.
Vette tusan hur jag skulle klara mig ifall jag jobbade, nu kan jag ju i alla fall ligga i soffan och läsa med riskudden på magen. Just och pass att jag orkar mig igenom dagen då. För att inte tala om de dagarna jag är helt sängliggande med en hink på sidan om, ve och fasa!

Nej, tror det är dags för ett besök hos farbror doktorn igen!
Ett väldigt trevlig inlägg, haha.

Nu skall jag försöka plugga lite mer innan jag gör helg!
Puss&kram! <3

RSS 2.0