24 februari

Usch och fy vad kallt det är ute nu för tiden! Börjar längta riktigt mycket efter sommaren nu, för -36 är inget jag hoppar av glädje av. Ett plus tecken istället för ett minus framför hade ju hellre varit att föredra.
Men man får väl se det positivt ändå.

Imorgon eftermiddag åker vi i alla fall ner till stockholm och sedan tar vi färjan över till Gotland på fredag förmiddag. Där ska Fredrik hämta en ny bil, den gamla gick nämligen sönder i lördags. Sen ska vi passa på att mysa på hotell i Visby över natten för att tidigt på lördagmorgon bege oss hemåt med bil. Blir lite som en mini-semester.

Hinner vi så har vi funderat att svänga in en sväng i Stockholm och träffa Ida en stund. Fredrik och Ida har ännu inte träffat varandra, så det vore rätt kul om dom kunde få göra det snart.
Annars åker jag ju ner till Stockholm nästa onsdag, så då får jag träffa Ida ändå.

Nej, nu måste jag faktiskt laga mat, diska och byta i kaninburen.
Puss & kram!

15 februari

Goddag!

Har nyss skickat iväg pojkvännen till jobbet och sitter nu här för att mentalt förbereda mig för allt som behövs göras..
Det ser ut som att en bomb har expolderat i lägenheten, grejer på varenda liten yta, smutsig disk lite här och där, tvättid för en tvättkorg som svämmar övar, middag & matlådor som måste göras, skolarbete som måste skrivas klart.. Sen måste jag försöka hinna med någon timmes gos&träning med Rut.
Tur att jag är ledig imorgon också i alla fall, annars hade det varit lite jobbigt. Menmen, bara jag får in lite effektivitet i det hela så ska det nog lösa sig! =)

Det är som sagt mycket som har hänt sen sist jag bloggade, hehe, men jag tror inte jag orkar rabbla upp allt rätt upp och ner, det kommer nog fram på något sätt ändå.
Dock kan jag säga att Rut är våran nya "bebis", en dvärgvädur på 9 veckor. Vi hämtade henne förra söndan och hon har blivit allas favorit, sötare får man nog leta efter! Fredrik var lite skeptisk till att köpa kanin från början, men han verkar ha ändrat uppfattning rätt rejält sen dess, haha, dom är så söta när dom "leker" med varandra. Mina två sötnosar!
Måste försöka få en bild på det så ni får se vad som är så sött (rätt komiskt också för den delen) med det.

Nej, nu ska jag nog ta tag i livet och göra något åt den här svinstian!

Puss&Kram!





RSS 2.0