back in buisness

Nu har i stort sett alla tjatat på mig om att det var länge sen jag skrev nått i bloggen, så I'm back. 

Ska uppdatera lite bättre så fort jag har lagt in bilderna från Stockholm på datorn.
Jag har ju faktiskt varit och hälsat på Ida för inte så länge sen och då var vi även på Rockbjörnen. =)

Okej, blogga är nog inte min grej. Egentligen. xD

sista dagen på lovet

Halloj!
Lite små dålig uppdatering såhär på lovet. Men jag antog att det ändå inte skulle vara så intressant att höra att jag sovit bort hela dagarna och sen inte gjort något alls. ;P
Därför tar vi väl en snabb genomgång på vad som hänt.


Julafton var jätte mysig.
Christoffer kom hit redan på morgonen vid 8. Vi hade jätte mysigt, målade koppar, gjorde pärlplattor, tittade på Pippi och var ute med sparken en sväng.
Framåt sisådär halv tre kom mormor&morfar, farmor&farfar, moster&hennes sambo samt hans bror. Vi tittade på Kalle, åt mat & delade ut alla dessa julklappar. Christoffer sov över här och när han lagt sig gluttade vi bara lite tv.

Nyårsafton
Jag och Ida hade peppat hela året nästan att vi skulle fira nyår ihop, men hennes familj stack till Gran Canaria över jul&nyår så det blev inget.
Sen fick jag reda på att jag skulle jobba på nyårsdagen så jag stannade hemma med mami och papi istället. Var tänkt att vi skulle få besök och äta en fem rätters-middag.
Men dom blev sjuka så moster&sambo med kuselinerna, både Christoffer och Benjamin, kom hit istället. Så det blev mest wii-spel, gitar hero och film. Ganska mys ändå, för jag kände mig ändå rätt sliten på nyårsdagen. xD


Ja, så mycket mer har väl egentligen inte hänt. Haha, slappt lov.
Var och såg Twilight på bio för andra gången igår, och den blir bara bättre. Är lite småkär i den filmen faktiskt.

RSS 2.0