Torsdag

Hej!
Idag har vi kört Ida till flygplatsen och nu har hon alltså kommit hem till Stockholm. Känns väldigt tomt även om vi går varandra på nerverna som ett gammalt gift par, haha. XD
En del säger att vi är syskon, för vi bråkar mest hela tiden. Haha, fråga mig inte varför, men vi tjaffsar om precis allting. ;P
Vilket igårkväll ledde till ett fint sår på läppen för min del. ;)

Ska berätta mer om vad vi har hittat på den senaste veckan imorgon, efter jobbet.
Dom ringde nämligen från jobbet igår och ville att jag skulle hoppa in mellan 9 - 14, så självklart hoppade jag på.

Hare bra! =)

Hur sjukt är inte det här?

Tittade vad jag nyss läste på aftonbladet.se... att ett företag säljer fejkade biljetter till en Tokio Hotel-konstert i Sverige som inte ens kommer att existera.. knäppt!
Artikeln hittar du här.

Matilda...

Försöker förklara för en tjej hur man sätter ihop bilder på ps.. men hon kan inte se bilden så jag publicerar den här istället.
Ett tag iaf..




Ida is in tha town!

Hejsan!
Som ni märker så ser ni ju kanske att jag inte har skrivit på flera dagar. Men det beror såklart på att vi hämtade Ida på flyget i torsdag och sen dess har jag haft fullt upp att prata med henne och sen så har vi hittat på en massa roliga saker!
Så ni får inte räkna med så mycket uppdatering tills på torsdag då hon åker hem, träffar ju inte henne så ofta.
Men nu vet ni att jag lever iaf!
Puss..

återställt allt - igen

Ida ringde nyss och sa att hon satt i bilen på väg till flygplatsen, så snart är hon här! ;)

Hur som helst så har jag återställt allt på min blogg - igen. Någonting blev fel så allt blev krångligt, få helt enkelt börja om - igen.
Snart ger mitt tålamod vika, ge mig lite.. Nån?

Torsdag

God morgon! 
Idag var väckarklockan min allra värsta fiende, hade grymt tur att den stod i snooze-läge och ringde flera gånger. Hade jag bara stängt av den hade jag väl somnat om och missat halva dagen eller nått. 
Men som "tur" är gjorde jag inte det och sitter nu på skolan, ska ha franska. 
Dagens planer blir väl

- Skolan.
- Fixa i ordning mitt rum.
- Plugga historia.
- Skriva om svenska redovisningen.
- Hämta Ida på flygplatsen.


Nu måste jag gå. Pussar!




Life is good when you'r around..


design-försök

Kom precis hem från en promenad med Therese. Ska nu försöka ge mig på att göra en ny design nu för att döda halvtimmen innan Grey's. Får se var det slutar...

Onsdag

Tjenare!
Nu äre bara en dag kvar till torsdag... (ja, jag har nedräkning, om nån missat det).
Snart är skoldagen slut, bara en lektion till och sen jobbet såklart.
Samma visa varje dag, snart behöver jag inte skriva vad jag gör om dagarna längre, det är ändå så förutsägbart...

När jag kommer hem måste jag i alla fall städa och ställa fram en till säng och sånt där. Sen måste jag plugga till historia-provet på fredag och sen är det ju Grey's ikväll, yeey. ;)

Pussar!



snart torsdag, snart!

Nu börjar det ju dra ihop sig till torsdag snart, för i morgon är det onsdag och vad kommer efter det? (AA) haha.
Oj, oj. Men jag längtar faktiskt. 
Dels för att det blir lov på fredag och dels, såklart mest, för att Ida Ä N T L I G E N kommer hit! Vi som brukar ses en gång i månaden har inte setts sen i augusti, det är illa! 
Fast, haha, vi pratar ju med varandra si sådär 4 gånger (minst) om dagen och sms typ var femte minut, och jag lovar att jag inte överdriver. Nästan lite smått pinsamt, för oftast är det inte ens något viktigt. Bara, "Näe, jag måste ju kolla att du fortfarande lever!". Haha..

Får se vad vi hittar på för dumheter under den veckan hon är här, oftast blir det sånna där grejer som normalt folk inte förstår sig på. Typ som att klättra upp för ett berg för att hitta rätta platsen, gå vilse, klättra vidare och hitta det efter 2 timmar... istället för att ta vägen som tar 30 min att gå, för det skulle ta för lång tid.(?).. såklart utan vatten också och inte hitta stigen tillbaka för det hade hunnit bli mörkt, men tillslut komma ut på vägen där en taxi ville erbjuda oss gratis skjuts hem (!?) för det var inte bra att vi var ute och gick mitt på skogsvägen ensamma (som om det inte vore skummare att hoppa in i en taxi som kör i skogen).. Haha.
Bjuder på lite bilder sen den dagen, men kul hade vi ju! =) 



Mitt ute i ingenstans var det såhär (!!!) fint.



Nånstans på berget.


Ben tillhörande Ida.



Färja.



Vi kom fram, tillslut.
Bilden är jätte dålig, men det är värt 2 timmars klättring kan jag lova.
Man ser nästan hela Stockholm: delar av Grönan, globen, NK och så vidare^^



Osså Ida, min underbara, knäppa kompis (på tåget till Sthlm).
Du är allt.


irriterande design

Just nu har jag total-återställt alla inställningar på bloggen p.g.a. irritation över den satans bloggskiten.
Inget funkar ju som förut, vad är fel?
Får helt enkelt börja om från början.

Lovebug - Jonas Brothers




Den nya musikvideon.
Tycker den är bra, väldigt annorlunda än dom andra dom har gjort.
Och jag älskar låten!

lovebug

Photobucket


Idag har Jonas Brothers musikvideo till låten "Lovebug" premiär.
Ska bli jätte spännanade, har sett lite bilder från inspelningen. Kommer förstås lägga ut den så fort som jag får tag i den.
Tror att premiären var runt kvart i 9 på amerikanska Disney Channel. 
Uppdatering kommer....


(bilden har ingenting med videon att göra)

Söndag

God morgon!
Hur är läget? Med mig är det väl helt okej, trött bara. 
Jag har verkligen blivit dålig på att blogga sista tiden, får skärpa mig! Men jag verkar inte ha något vettigt att blogga om, så det blir aldrig av. "/
Men men, ska se om jag kan försöka klämma ur mig några vettiga inlägg idag. =)
Just nu sitter jag och skriver min svenska redovisning som jag ska ha på tisdag, är verkligen inte pepp. Sen måste jag titta lite på matten som vi har prov på i morgon och slutligen måste jag plugga historia.
Där emellan ska jag hinna sy en klänning/topp till i morgon och hinna åka till mormor med mamma för att hjälpa till att fixa lite inför i morgon. (Mormor fyller nämligen 70 år imorgon, grattis, grattis!)
Så i morgon åker jag bara in till skolan på morgonen för att skriva matteprov och sen åker jag snabbt tillbaka och till mormor för att hjälpa till där. Tanken var ju egentligen att jag skulle vara ledig hela dagen. 

Och gissa vem som kommer på torsdag? Jo, käraste Ida! =)
Nån fler än jag som längtar? Det kommer bli jätte bra. Sno henne från Dennis en hel vecka. Haha, stackars Dennis. ;P

Nu måste jag fortsätta med mitt plugg, pussar!




inget stan

Det blir inget stan för mig ikväll. Li kom på att hon var pank och därför inte kunde betala dom där 40 kr i inträde, men men.
Ja ja, kom hem för en timme sen ungefär. Har inte gjort så mycket.
Istället för det tänkte jag följa med till moster och träffa kusin och så. Mys!
Bloggar säkert mer ikväll om jag har lust. Puss.



Kusin - Bäst i test! ;)

Fredag!

Så var det fredag, igen.
Börjar kännas som att jag bara sitter här och skriver att det är fredag, haha. ;P
Hann med att gymma med Jenny imorse och nu sitter jag här på historian och ska börja plugga till provet som vi har på onsdag. Har två lektioner till efter den här, NK B och Engelska B. ;p 
Ikväll hade jag och Li tänkt gå och se en spelning på Hamnis, fast vi får se hur det blir med den saken. Det regnar ju och är jätte dåligt väder. Jaja, den som lever får se. =)

Nu måste jag plugga vidare, puss.





Torsdag

Hej! =) 
Blev ingen blogg igår, orkade inte. Inte heller har jag hunnit idag.
Började morgonen med sovmorgon och då åkte jag in till IKSU för att gymma lite, det var as härligt måste jag säga. Länge sen sist.
Sen samhällskunskap, svenska (eget arbete). Nyss hade jag tyska prov, på 8 (!!) sidor. Men det gick bara fin fint, allting hade vi typ gjort, exakt likadant, så det var bara något ord som jag inte kunde. Men men, det blir säkert bra. Blev klar på en halvtimme. Hoppas bara att det faktiskt gick bra och inte bara kändes som att gjorde det. (A)
Nu sitter jag här och väntar på pappa, vi ska till Vero Moda och köpa en par jeans till mig och ett par skor. Ska förbi Kicks och köpa en ny mascara också tror jag. =) 

Jaja, vi får höras ikväll.Pussåkram. <3 

Tisdag

Hejsan på er! =) 
Har inte hunnit blogg förrän nu idag heller, har lite för mycket för mig. Idag fick jag som sagt sovmorgon och sen har jag jobbat mellan 12 - 17.. Brabrabrabrabra!  Pengar behövs alltid. ;)
Nu sitter jag här med min tekopp och ska plugga lite engelska till provet i morgon. Sen är det andra avenyn halv 9, mysigt.

Nu måste jag forsätta, ha det bra! =)





Snart kommer ju Ida också! ;D 

Måndag

God kväll eller vad jag ska säga! 
Har haft så mycket för mig idag att jag glömt bort att blogga, haha. ;P
Idag har det väl inte alls hänt speciellt mycket, skolan, jobbet och sen hem. Har hunnit vara en sväng på affärn och köpt hårfärg, eller snarare slingor. Jag försöker ju få tillbaka min naturliga hårfärg. 
Tänkte gå och göra mig en stor tekopp och sen sätta mig och plugga, det behövs för jag har 3 prov och en inlämningsuppgift i veckan + att jag har en redovisning nästa vecka som jag måste skriva.

I morgon så blir det ingen skola, min franska-lärare är i Frankrike så då är två lektioner borta och svenskan återstår. Men den tar jag ledigt, för jag ska jobba mellan 12 - 17 för jag ska ha hand om våran prao-elev mellan 12 - 15 för en annan är ledig och sen går jag in på  min "vanliga" tid mellan 15 - 17... Haha.. ;)  
Har ändå snart gjort klart uppgiften som vi ska göra i svenskan, så det blir bara bra och dessutom blir jag ju rik på köpet! ;) haha, skojja bara.

Nej, nu ska jag ta och börja plugga.
Puss&kram. Hörs kanske sen! <3 

Söndag

Goddagens!
Idag är ingen bra dag. Jag fick nog i mig på tok för mycket gluten & laktos igår än vad jag borde (vilket är lika med noll). Så nu protesterar min mage vilket resulterar i att jag mår illa, har ingen matlust och mår allmänt pyton, kroppen känns bara blä. Men annars så är det inget fel alls, jag är bara glad och allt annat är bra det med. =)
Håller på att städa för fullt här hemma medan mamma och pappa är och jagar. Så stökigt att jag knappt visste vart jag skulle börja, men det tar sig. Var bara tvungen att sätta mig ner ett tag p.g.a. min strejkande mage. (Åh, att jag aldrig lär mig!)
Nu hade jag tänkt fortsätta och se vad som händer, hehe. Ibland får mina städningar den effekten att det blir stökigare, men vi får väl hoppas på att det faktiskt blir fint den här gången! =)
Pussar& kramar, vi hörs lite senare!

tankarna bara snurrar..

Hejhej!
Kom hem från en heldag på stan för en stund sedan. Nu har jag slängt på mig pyjamasen och ska strax sova.
Filmen var helt okej och sedan har jag varit med Therese nu på kvällen.
Och under hela dagen har tankarna snurrat kring Tyskland.... Jag är inte lika säker längre på att jag verkligen vill åka.

Jag vet att jag hade bestämt mig för att åka, men jag har ännu inte bekräftat platsen så det är inte försent att ändra sig.
Anledningen till att jag tvekar är att jag inte vet om beslutet att åka är mitt eget, eller om jag mest lyssnar på alla runt omkring mig som säker att jag borde åka för att det är en chans för livet. Och visst är det det.. Det är bara det att jag äntligen har börjat trivas med mig själv och mitt liv. Vilket jag inte har haft många perioder hittills i livet som jag gjort det. Nu längre har jag inte ångest över att gå till skolan, jag tycker t.o.m. att min klass är helt okej nu för tiden. Jag har ett jobb och en massa kompisar som är helt underbara, plus att jag har världens underbaraste familj och släkt!
Och när jag tänker på hur bra jag egentligen har det här så blir jag inte alls sugen på att åka. Visst måste jag medge att det ÄR en chans för livet och att det skulle vara jätte kul att åka, det nekar jag verkligen inte till! I Tyskland SKA jag bo ett tag, men när vet jag inte. Jag skulle t.ex. lika gärna kunna läsa på universitetet där istället. 
För jag känner mig helt enkelt inte mogen för att lämna min familj och mitt liv här riktigt än. Bara tanken på det kan få mig att bli deprimerad ibland.
Så därför vill jag ju inte ge mig in i någon som jag inte kan ge mig in helhjärtat in i! 

Från första början var det inte ens tänkt att jag skulle åka, eller ens ansöka. Jag beställde hem broschyren för att jag var intresserad av att veta lite mer, för jag har länge pratat om att det skulle vara kul att åka iväg. Jag tittade i den och sen var det inte så mycket mer än att jag sa att det skulle vara kul att åka och kanske gå på intervjun för att få veta lite mer.
När dom ringde upp från EF och frågade om jag var intresserad av att ta en intervju tackade jag ja, fick ansöknings handlingarna och gick på intervjun. Innan intervjun så fick jag inte åka heller.
Men så efter det blev mina föräldrar positivt inställda och då jag fick beskedet att jag fick min plats tyckte dom självklart att jag skulle åka och även jag tyckte att det skulle vara kul... Sen dess har jag velat fram och tillbaka mellan att åka och inte åka. För och nackdelar. Hit och dit.
Men så fort jag trott att jag har ett beslut så har jag ändrat mig. Och ju mer jag tvekar, desto mer känner jag att det kanske inte är en sån bra idé att åka trots allt. 

Åh, det låter löjligt och sen en enda stor röra. Beslutet borde ju inte vara så svårt egentligen. Kanske är det därför att jag egentligen inte hade tänkt åka som det blev lite "chockande" att helt plötsligt kunna åka.

Näe, jag ska nog sova på saken. Men kändes som att jag behövde skriva av mig lite grann.
God natt!


Lördag

Gutten morgen!
Jag är på bra humör men jag måste erkänna att vädret gör en deprimerad. Men men, om en halvtimme åker jag iväg in till stan på bio med tremeningen. Kommer säkert bli jätte trevligt.
Vad jag gör senare vet jag inte, det lär vi väl få se.
Men nu måste jag verkligen göra mig i ordning om jag ska hinna!
Puss.

Jonas Brothers hysteri..

Alltså, nu är den här. Eller kanske mer riktigt, nu har jag insett att den är här. Jag snackar givetvis om Jonas Brothers hysterin.
Innan deras signering var det i stort sett ingen som visste vilka dom var, efter det växte dom sig större även här i Sverige och nu efter deras film Camp Rock har haft svensk premiär verkar alla vara helt galna i sötnosarna.
Såg nu senast att dom är med i Aftonbladets "Klick" om det att Joe ska ha dumpat Taylor via telefon... (artikel om det finns här)
Jag vet inte vad jag ska tycka om det, känns ju kul att fler börjar veta vilka dom är. Men nu kommer det bli överdrivet mycket
och många som "gillar dom för att dom är så snygga".. Ungefär som det blev med Tokio Hotel. Så det kommer säkert sluta
med att dom blir ett fjortis-band. Och det vore alldeles för synd. "/

tråkfredag

Jag ångrar mig, det känns inte alls skönt med fredag. Jag har as tråkigt, alla verkar vara borta eller så får man inte tag på dom överhuvudtaget. Så nu sitter jag här och har ingenting att göra, bläää.
Har ingen som helst lust att bara sitta inne och göra ingenting, åh.
Nu ska jag fortsätta försöka få tag i folket.

Fredag!

Hello!
Lite glad är jag ju allt idag, för det är fredag, tralalalalaa. Osså har jag sovit bra i natt!
Nu sitter jag och väntar på att Naturkunskap B ska börja. 
Efter skolan har jag inte planerat nått speciellt, eller jag måste hem och städa lite och så. Sen ska jag bara slappa hela helgen. Har inte planerat något speciellt i helgen mer än att jag och Pontus (min tremening) ska gå på bio i morgon på dagen. Vi fick fribiljetter till "Nim och den hemliga ön" på jobbet från något förlag som reklam för filmen och jag fick dom, så det är den vi ska gå och se. Får se om det är något att se, haha.

ny design, igen.

Jag har ju velat fram och tillbaka mellan olika designer och nu har jag gjort en hel ny. Lär väl säkert ändra snart igen, dock är jag inte klar med alla inställningar och så, ska fortsätta i morgon.
Men nu ska jag gå och lägga med. Ha det bra allihopa.
God natt! <3

torsdag

Hej!
Torsdag idag då, måste erkänna att veckan har gått snabbare än vad jag trodde att den skulle göra.. fredag imorgon.
Egentligen hade jag tänkt åka hem nu, har haft världens mensverk hela morgonen och lyckades såklart glömma tabletterna hemma *smart*. Men nu håller det på att bli bättre så jag överväger att stanna hela dagen istället.
Var nyss och köpte mig en macka på iksu, det regnar alldeles för mycket och är för kallt för att jag ska orka ta mig hela vägen till matan och tillbaka, har tillräckligt ont utan den kylan.

Igår hann jag inte blogga nått mer, direkt då jag kom hem åkte vi till kusin som fyllde 4 och där var typ hela Västerbotten (citat från kvällen). Gick knappt att röra sig inne i deras hus som jag annars tycker är rätt så stort, haha. ;)
Jaja, kom hem vid halv 9 kanske och sen var det ju Grey's på tv och efter det somnade jag som en stock. 

Nu har jag håltimme fram till 13.30, slutar förövrigt 16.00 och då ska jag åka buss hem för första gången på typ evigheter. Haha. xD 

Jaja, nu har jag i alla fall bestämt mig.
Jag åker till Tyskland! 


Känner mig pepp på det och känns också som att jag inte vill missa den stora möjligheten att göra någonting annorlunda ett tag. Så augusti 2009 beger jag mig till München på förberedelseläger och två veckor senare till min nya "familj". Kommer hem i juli 2010.
Vart jag kommer bo under mitt år vet jag inte än, men det kommer väl så småning om. Min värdfamilj måste ju välja mig först och så... Det kommer säkert bli jätte bra och jag känner mig jätte glad över att jag äntligen kan få leva i min dröm! =)




Onsdag

Hej!
Känns som att hela veckan har gått och ändå är det bara onsdag, åh!
Men nu ska vi va på den positiva sidan, det är helg om två dagar. 
Det kändes i alla fall som om provet fick bra, bättre än vad jag hade trott. Kunde allt utom den sista frågan då jag fick helt totalt hjärnsläpp.
Nu har jag hål, vi börjar 13.30 med engelska och sen historia. Har hunnit vara nere på Thoréns med Therese och träffat UF-ledaren. 
Han tyckte att vi borde vänta tills nästa år innan vi öppnar ett UF-företag i alla fall. Problemet är bara att jag sticker till Tyskland då, så frågan är om vi helt enkelt ska köra privat istället, skulle vara lättare vårt fall tror jag nästan. Den som lever får se...
Ska jobba efter skolan idag också såklart. =) 
Sen fyller älskade kusinen år idag, så jag ska dit och gratta honom, hela 4 bast. Haha, han är fortfarande min lilla bäbis och det kommer han alltid att vara, bara att han vänjer sig ska jag säga. Spelar nog ingen roll om han är 15 år i morgon, för han lär alltid förbli det. ;) 


GRATTIS! =) 


egopics

Eftersom att jag inte har nått att skriva tänkte jag att jag kunde lägga upp lite bilder istället när jag ändå sitter på den stationära datorn där dom flesta bilderna finns. = )



Papii & jag. Nyårsafton -07 (?)


Jag, göteborg 2007.


Maj -07.



Minnen från bra tider. Min, Dessis & Rebeckas tårta.



Jag och Emelie. O. Måste erkänna att det vore rätt tomt utan henne.


Ego -08.


Haha, don't ask. Jag och Klang (?) i sommras på Jimmy Janssons signering.


Ego -08.


Bengt, jag och älskade mamma. Paris -06.


Jag i Paris -06. 42 grader i skuggan och jag var brun.


Jag och Moa. Hastings -07.


Nöjesfält i London -07.


Inga kommentarer. Moa, jag och amandas huvud. Hastings -07


Första gången jag höll i kusin, känns som igår.
Fast imorgon är det 4 år sedan, vart tog tiden vägen?


Sötaste kusin. <3


(okej, det blev typ lite väl mkt egobilder. xD)

...

Jag har totalt ingen blogglust allt och känner mig allmänt under stimulerad. Blä!
Tillråga på det så har jag fortfarande inte kommit fram till ett beslut och jag som hade bestämt mig för att det skulle vara klart idag. Var helt säker fram tills i morse.
Näe, fy fy fy fy på allt!
Snart är det iaf v.43 och då kommer Ida hit. Det är bra, för jag saknar henne. Våra 4 telefonsamtal om dagen täcker ändå inte dom typ 60 milen. 
Varför ska alla mina kompisar bo så långt bort? Eller nog för att jag har en massa kompisar här med, men alla mina "nära" kompisar bor långt ifrån mig.
Moa, Ida och Desireé. 


En dagens låt får ni iaf! 

 


Tisdag

Hej!
Min blogglust har väl inte varit på topp dom senaste dagarna som ni kanske har märkt. Haha.
Men nu försöker jag mig på ett inlägg.
Började 12.10 idag. Följde med mamma och hämtade bilen på volvo och sen stack vi till Vero Moda för att kolla in jeans. Hittade två par, exakt sånna som jag vill ha = 500 kr. Helt nice! 
Nu har jag franska. Slutar om 30 (14.40) min och vi ska plugga på provet, som inte ens jag ska ha, så det känns lite ovärt. Men men.
Efter skolan jobbar jag till 17. 
Hem och plugga naturkunskap, har prov i morgon. J a g f a t t a r i n g e n t i n g ! 
Skulle kanske träffa Li en stund också, vi får se.


Lördag

Lördag, lördag, härliga lördag!
Vaknade vid 8 imorse, bara för att jag hade sett fram emot att få sova hela helgen. Men men. Klev iaf upp och käkade frukost med mamma och pappa. Sen ringde farmor och frågade om jag skulle med en sväng till stan.. Så hon och hennes syster kom och hämtade upp mig. Fick en klänning + benvärmare av henne. Och jag lovar, min farmor är coolast i världen! Haha, hon är helgrym. Har bättre koll på modet än mig! ;)
Sen åkte vi hem och bytte lite kläder innan vi åkte till pappas kusin som fyllde år. Blev lite fika och snack med släkt. 
Hem och slänga sig i sängen och bara slappa, käka middag osså ligger jag kvar här nu.

Ska gå och tvätta bort sminket och ta på mig pyjamasen för att slänga mig i en fåtölj och kolla på film med mamma och pappa! 
Pussar

tävling

Jag är med i en tävling om att visa en hårförlängning, tävla ni med vet jag! ;) Det kan ni göra här.





Camp Rock

Såg nyss den svenska premiären på Camp Rock. Jag vet att jag är barnslig, men den filmen är typ bäst! Helt ärligt, haha.
Nog för att jag redan har sett den så många gånger att jag kan den utantill, men ändå, alltid bättre kvalité på tvn. =) 
Så nu är jag pigg & glad. Men här omkring finns det ju inte precis något att göra, nästan lite deprimerande faktiskt. "/
Jaja, får studdsa runt på golvet i värsta fall. Haha.  ;)

Tokio Hotel vinner VMA

Jag har brist på idéer och hittar dessutom inga roliga intervjuer, 
så det blir en till TH intervju idag. 
Men ni behöver ju som sagt inte läsa om ni inte bryr er.



German Pop Sensation Tokio Hotel Wins MTV Video Music Award

Angsty German teen pop band Tokio Hotel won the best newcomer award at the MTV Video Music Awards in Los Angeles on Sunday Sep. 7 for their post-apocalyptic style music video for the song Ready, Set, Go! 


The quartet's win as the only male and only non-American nominees in their category came as a surprise to the young musicians. 

"I can't describe in any words what we're feeling right now," singer Bill Kaulitz said, thanking the band's fans worldwide. 

Since Tokio Hotel was formed in Magdeburg in 2001, the quartet of Bill and Tom Kaulitz, Georg Listing and Gustav Schaefer have enjoyed much success in their native Germany, wirth four number one singles and two chart-topping albums, selling nearly five million CDs and DVDs. 

Tokio Hotel released their first album “Schrei” (Scream) in May 2006 and sold some 600,000 copies in six days in Germany. It also quickly became a major success in France, Austria and Switzerland. 

Persistent pop disaster doll Britney Spears stole the MTV show, however, winning awards in all three categories she was nominated in: video of the year, best pop video and best female video. The row of awards marked a comeback after her disastrous performance at last year's VMAs. 

Ever growing international success 

After starting to sing more in English, Tokio Hotel's international popularity has been growing rapidly with large fan bases in other European countries, particularly in France and Belgium. 

The award marks the band's growing success in North America, reaching 39 in the official US billboard charts and climbing as high as sixth place in the Canadian charts. That makes Tokio Hotel one of the few German bands to enjoy such international success. 

Tokio Hotel is well known for what some describe as shrewd marketing tactics -- playing on the singer's androgynous look, the band members' young ages and edgy hairstyles to reach icon status among many teenage girls. 

As well as singing more in English, the band has recently adopted a more serious "emo" image, which is reflected in their now award-winning video depicting a mass of soulless people marching in uniforms -- apparently the victims of a dystopic regime. 

The VMA award is already being seen as a potential breakthrough for the band to further success in America. Speaking ahead of the ceremony, Bill Kaulitz said: "We don't expect it, so for us, it's so cool to be nominated. I think it's really, really special for us -- it's America and it's our first American award and that's so huge." 

The youngsters showed they are getting used to the international pop-star lifestyle when they turned up for the awards on a monster truck, though they were upstaged by rapper T-Pain who arrived on elephant accompanied by various circus performers.





Intervju; http://tokiohotelfans.se/viewtopic.php?f=12&t=997
Bild; http://cache.daylife.com/imageserve/06KNeWGetz0Jj/610x.jpg

Fredag

Hej!
Idag är det fredag = jag är glad! 
Veckan har ändå gått relativt fort och i helgen ska jag BARA slappa. Jag tror jag har dragit på mig en förkylning, feber i alla fall. Du brukar jag bli tröttare än vanligt och det måste jag säga att jag har varit i veckan.

Nu på morronen har jag och mamii dagit en sväng på stan, fick en kofta och linne av henne, tacktack! Och jag köpte mig ett par nya strumpbyxor. 
Sen mötte vi pappa och käkade lunch. ; ) 

Nu sitter jag i klassrummet och väntar på att historian ska börja.
Och jag kan nu säga att jag nästan är helt säker med mitt beslut om Tyskland just nu, har själv bestämt att jag helt ska ha tagit beslutet till på tisdag nu till veckan. Bara för att hinna göra allt som ska göras om jag åker. Så därför tänker jag inte uttala mig än om det, för jag lär säkert hinna ändra mig igen om jag känner mig själv. Haha. XD 



Augusti 2009? 


less, less, LESS

Nu orkar jag inte med mitt svenska-arbeta längre. Bläää. Renässansen och franskklacissism in my ass! Varför ska jag veta vad några gubbar skrev om för hur länge sen som helst? Än mindre vad det är för satans skillnader på tidsepokerna, hallå, vi snackar svenska här och vad har Frankrike med svenska att göra? Jag fattar inte, ska vi inte lära oss om våran svenska språk? Annars kan dom ju lika gärna döpa om det till "Litteratur Historia B" istället. Nej fy, nu skickar jag in arbetet. Klar eller inte, jag pallar inte mer!

jag blir så irriterad

Våran svenskalärare har gett oss ett hemprov där vi ska skriva om varför renässansen uppkom och vad som denna känneteckar  . Det roliga är att hon faktiskt inte har gått igenom det vi har prov på. 
Varför finns det inga kompetenta lärare längre? Jag bli så less....

Tokio Hotel VS Jonas Brothers

Jonas Brothers vs. Tokio Hotel

Bill goes to America
The "Jonas Brothers" have to watch out, their position as number-1-teenie-band wobbles enormously, because "Tokio Hotel" has arrived in the U.S.; lastly, they have cleared up at the MTV Video Music Awards.

Attention!
First visits to Canada and the United States at the beginning of the year left deep marks of sheer enthusiasm and bare hysteria - already the first concerts were sold out. Additional concerts had to be organized at lightning speed. They were guests in numerous prominent TV shows, sparked the same deafening scream-concerts like in Europe, wherever they occurred – we are talking about Tokio Hotel!

But now, there is really a sensation that leaves absolutely no doubt as to the extraordinary rapid and impressive success of the rock band from Magdeburg: So far, no German band has ever been nominated for now even two of the coveted "MTV Video Music Awards". With their song "Ready, Set, Go!", they succeeded even twice - once in the category "Best New Artist," a second time for "Best Pop Video".

Finally, Bill and Co cleaned up in the category "Best New Artist." Bill Kaulitz called out a loud "Thank you so much" to his enthusiastic fans, holding the coveted award in his hands.

The "Jonas Brothers" were thrilled about their performance at the “MTV Video Music Awards". The three brothers had been absolutely determined to amaze the crowd with their show. According to Kevin, many artists have forgotten what a really good gig should look like: "But I always want the best possible show for our fans, because they deserve it. They have done so much for us and we give them something back with our performances."





Härifrån har jag hämtat intervjun; http://tokiohotelfans.se/viewtopic.php?f=12&t=1165

Torsdag

God morgon!
I morse kändes allt åt helvete, jag snoozade en halvtimme och var tvungen att gå upp för att bussen gick om 15 min. Hela jag skakade och mådde allmänt illa. Ändå pallrade jag mig till skolan för att jag inte vill hamna efter i franskan. Och vad tror ni inte jag möts av det första jag gör när jag kommer till skolan? 
Min franskalärare är förstås bortrest, så här sitter jag nu och surar i uppehållsrummet. Hon hade ju kunnat säga något i tisdags? Men nej, gah.
Men men, nu är jag här i alla fall och kanske kan fixa några skolgrejer då jag ändå håller på. 
Ciao!

förlåt

Jag vet att min blogg bara har handlat om Tyskland dom två sista dagarna just nu. Men det känns som ett stort beslut.

Och jag ska säga, att jag efter två dagars funderande, är ganska säker på att jag sticker!

onsdag

Ledigdag idag. Dockhar jag jobbat några timmar, men ändå skönt.
Fast jag har helt tappat bort lusten att blogg. Så så kreativt inlägg blir det inte, har för mycket att tänka på. Allt händer just nu, ibland känner jag bara för att lägga mig under täcket och aldrig kliva upp igen. Men det går över förmodar jag.

Ikväll är det iaf säsongspremiär av Grey's Anatomy. Det brukar få mig på bra humör, helt underbart ju! <3

RSS 2.0