110222

Sitter och håller på att bli knäpp på vårt internet! Vi betalar flera hundra i månaden och då krånglar det mest hela tiden ändå. För tillfället får jag bara in ca 0.14 Mbit/sek, fast vi betalar för 3 Mbit/sek... Så bra har det aldrig någonsin varit, tror knappt vi varit uppe i två. Och då har vi ändå fått en antenn (gratis) för att få det att bli bättre, då det inte är vårt fel. Jag menar, det hade ju varit lättare ifall vi använder upp allt internet snabbt och att det sen blir segt på grund av det, då hade det bara varit att uppgradera. Dock går det hela tiden upp och ner och enligt Net1 har vi heller aldrig använt upp kvoten då vi ringt dit.
Blogg.se går bra så länge jag klarat av att logga in. Men att läsa andras bloggar fungerar inte, spotify fungerar inte och skolans hemsida är det inte ens lönt att prata om!
Mitt på dagen fungerar det oftast hur bra som helst för att sen fram emot eftermiddan/kvällen bli dåligt igen. Och det är en skyddad anslutning, så ingen annan sitter på det heller nu. (För det fungerar inte alls för mig om Fredrik också är inne på internet på sin dator.)
Åhh, blir sååå less!

Menmen, får helt enkelt göra något annat än att plugga. Dammsuga kanske? Ska i alla fall iväg och träna om ett tag, då har jag något att göra ikväll i alla fall.

Nej, nu ska jag kämpa vidare med internet och sen plocka fram snabeldraken.

Puss&kram! <3

110216

Idag är en betydligt bättre dag.
Visserligen kan vi fortfarande inte koka kaffe och det är fortfarande kallt ute. Dock har jag lyckats lagat datorn, fått samtalet som ledde till arbetsintervju och imorgonbitti är det helg för Fredrik.
Det är bara det att jag är så gaaaaalet trött idag. Ställde inte klockan imorse för att jag tänkte sova ut, vaknade 8 och var helt pigg. Där efter 11 var jag inte speciellt pigg längre och snart somnar jag där jag sitter, men men. Bara att bita ihop, sätta sig på bussen och pallra sig till bodycombaten. Förhoppningsvis lyckas jag hålla mig vaken!
SEN kan jag åka hem och sova, wihoo!

Tycker att framtiden ser allmänt ljus ut för tillfället. Bara hoppas på att det håller i sig och att allt går lika bra som tänkt! Det skulle faktiskt vara vääääldigt skönt om allt gick bra för en gångs skull, med tanke på allt som hänt under 2010. Tycker 2011 kan bli mitt (och Fredriks) år.

Nej, nu är det dags att göra sig i ordning och springa till bussen!

Puss&kram! <3


110214

Glad alla hjärtansdag på er!

Inte för att jag på något sätt kan säga att det är en glad dag idag. Det är kallt ute och precis allt jävlas idag tror jag. Har lust att bara dra täcket över huvudet och stanna där.
Det började med att Fredrik fick en massa strul på jobbet och fick börja dagen betydligt tidigare än han brukar. Han råkar skvätta kaffe på mig så jag bränner mig, precis innan vi inser att vår perkulator är helt sönder. Wihoo (ännu en till utgift)!
Jag väntar på ett samtal som jag skulle få nu på förmiddagen, som ännu inte kommit. Ännu mer wihoo. Men pricken på i:et måste ändå vara att min dator har börjat jävlas igen med att stänga av sig titt som tätt och tjuter som bara den efteråt tills man drar ur batteriet. Vilket förstås ledde till att min hemtenta, som jag äntligen påbörjat, försvann på grund av att jag dumt nog inte hunnit spara än. Första gången den la av sparade datorn automatisk så jag kunde andas ut, men innan jag han göra annat än få upp dokumentet stängde datorn självklart av sig igen. Och nu är allting helt borta... WIHOO!
Börjar bli dags för en ny dator, men med allt sm pågår för tillfället har jag inte riktigt 10.000 att lägga ut och jag skulle behöva en mac då allt är sparat i mac och alla program är för mac.

Nu fattas bara att jag bryter en arm på gymmet, att Fredrik kör av vägen och att bussen går sönder på hemvägen eller något.
Jag har förresten också totalt glömt bort alla hjärtansdag och inte skickat ut ett enda kort eller köpt present till något.

Enda positiva med den här dagen har varit att Fredrik gick hem sin FA-skattsedel/registeringsbevis på posten imorse. Med andra ord blev han beviljat F-skatt och är nu officiellt egen företagare.


Nej, nu ska jag försöka göra om tentan igen. Blä!
Hoppas ni har en bättre dag än mig.
Puss&kram! <3

110209

Jisses vad tiden springer iväg fort!
Tyckte det var nyss jag skrev, men nej,  det var över en månad sedan. Har haft fullt upp med en massa tentor och inlämningsuppgifter, som tack och lov allihopa blivit godkända (något jag bara drömde om).

Och nu sitter jag där igen, haha. Dags för att skriva en hemtenta på nuvarande delkursen. Lättare sagt än gjort säger jag bara. Ingen verkar veta vad det är vi egentligen ska skriva... Mer än att vi ska skriva om den logiska precisionen mellan ontologi, epistemologi och metodologi i två artiklar vi diskuterat. På max tre sidor!! (????)
Tur för mig att det är 11 dagar kvar innan inlämning, men paniken kommer ändå krypandes.
Jaja, det löser sig väl så småning om.

Annars får vi nog besök av Christoffer i helgen. (Ännu ett exempel på att tiden går alldeles för fort, "lilleman" blir 7 år i år och är alltså inte så liten längre...) Ska bli väldigt kul, inte så ofta man får rå om honom helt själv.


Nej, nu ska jag försöka gå någon ordning på tentan innan jag ska väcka Fredrik och sticka iväg på träning.
Puss&kram! <3

RSS 2.0