Karlstad i mitt hjärta..

Har varit väldigt mycket blogg-torka här på sitstonde, så jag tänkte att jag skulle slänga in ett litet inlägg nu. 

Sitter här på balkongen i Karlstad och bara chillar. Temperaturen ligget på runt 24 grader och ändå är klockan snart tjugo i elva. Härligt värre, eller vad säger ni? 

Förra veckan var helt underbart kul, träffade en hel del nytt folk och fick slipa mina språkkunskaperna i både engelska, spanska, franska och tyska. Framförallt tyska och spanska. 
Jobbade visserligen från 07.00 - 22.00 ungefär, så lite utmattad var man ju om kvällarna. 
Kom hem därifrån i söndags och i måndags tvättade vi, packade om och var på middag hos mormor och morfar.
I tisdags följde jag med mamma, pappa, farmor och farfar till Skellefteå för att hälsa på farfars bror som fick en stroke och inte är så speciellt pigg.
Så i onsdagsmorse så satte vi oss i bilen och körde dom 83 milen till Karlstad och här är vi nu. Solen har vi verkligen hittat för den delen. 30 - 35 grader har det varit hittills om dagarna.
Igår var vi på "Mårbacka" och tittade runt. Och idag har vi bara slappat och shoppat på stad, tacka vet jag sommar-rea. 
I morgon har vi tänkt att åka till någon sjö och bada/sola hela dagen, så då kanske jag äntligen kan få min efterlängtade bränna. Vem vet! (A)
När vi åker hem är oklart, men jag vill inte hem till kalla norrland på ett bra tag. Fast vi blir nog bara kvar ett par dagar till.
Pussar och kramar!

söndag

Nu sticker jag och jobbar en vecka!
Ska bo i husvagn mitt ute i skogen.. inte betalt heller. Menmen, blir säkert bra ändå och förhoppningsvis så får jag slipa lite på min tyska också. Härligt!
Nej, nu måste jag packa. Hörs om en vecka.

fredag

Jahapp, första vännäsdagarna på 3 år jag är hemma. 
Konstigt nog vet man inte varför man längtar till det, är ju ändå inget speciellt? Jaja, hoppas på lite bättre väder, det är ju det som brukar vara kul. Sedan i morgon blir det väl att gå ut på kvällen också. Idag hinner jag inte det, åker till mammas kusin om en halvtimme. Vi och 37 pers till är ditbjudna på middag, så det kan bli lite häftigt. Inte för jag vet hur 40 pers ska rymmas hemma hos dom, men det återstår att se!
Nu ska här bytas om till snyggare kläder och lite smink ska kletas på! 


nattåget nästa?

Jag fick ett sånt där enormt sug av att åka till Stockholm, ta moppen till utkiksberget och bara sitta där hela natten och kolla ut över Stockholm, se solen gå ner bakom globen i horisonten och känna alla tankar rinna ut från huvudet.
Det är så enormt skönt! 
Min hjärna håller på att sprängas av överbelastning av alla tankar. Och stressad är jag också, känns som att sommarlovet bara rinner iväg utan att jag hinner med och hippsvipps så är det skola igen. Har ingen alls lust med det, blä. Valde verkligen fel skola och fel linje.
Blir ju inte att jag flyttar till Stockholm i höst, men jag önskar ibland att jag borde ändå.
Nej, gah. Håller på att bli galen. När jag åker ner i augusti ska jag bo på våran klippa dygnen runt! Bara för att ta igen mig innan skolan börjar.
Kanske tar jag mig en sväng till Ida om 1 och en halv vecka, får se hur jag gör. Hon jobbar ju, så isf får jag utforska Stockholm på egen hand, men det har jag ju gjort förut. Jag menar, mamma och pappa ska ju ändå åka iväg. 
Lyssnar på Jonas Brothers och försöker samla mina tankar så att dom inte flyger hit och dit så mycket. Gaah, nej nu ska jag nog göra nått vettigt istället!

torsdag

Hejsan!
Nu sitter jag med blekningsfärg i håret. Det svarta ska bort bort bort. Har hittat en blekning som skulle bleka ungefär till min naturliga hårfärg, därför har vi låtit utväxten vara. Får hoppas att det blir bra, resultatet får vi se om ca 15-20 min.
Kan ju inte bli sämre iaf.. 

vännäsby är fint på kvällen

3 km och jag är fortfarande pigg, med tanke på otränade jag är det väl rätt så bra. Men jag sprang i skogen = astmaanfall på 3 röda.. fick nöja mig med 3 km därför. Motion är det ju alltid ändå. =) 
Har förmågan att bara kunna göra bra ifrån mig ,när det gäller löpning, på otroligt konstiga tider. Antigen sent på kvällen eller jätte tidigt på morgonen.
Nu ska jag se om jag kan få ur lite fantasi från huvudet och trycka ner det på datorn, innan mina kära läsare ger upp hoppet om min såkallade fics. Tjohopp!

energi någon?

Har pratat med Ida i telefon en timme nu. Och ute har vädret blivit bättre, as härlig ute nu ju!  + Att jag just drabbats av världens energi-kick efter att ha legat på sängen en timme och skrattat typ. Jag skulle ärligt kunna ställa mig på golvet och hoppa upp och ner som en galning. Funderar på att fara ut och jogga, kan man göra den kl 11 en kväll? Aja, får se hur det blir. Nått måste jag hitta på, annars blir jag väl tokig. Dessutom är ju löpning bästa medlet mot mensvek, så funderar starkt på det. Ja, nu går jag ut!

onsdag

Hejsvejs! 
Jag har inget att skriva, inget alls faktiskt. Mer än möjligtvis att jag har städat mitt rum och fixat till lite på väggarna. Satt upp affischerna från konserten och så. Blev bättre nu, mer symmetriskt eller något. Fast det ekar i mitt rum nu när inte alla saker ligger på golvet, vilket kanske inte är så kul, men ändå.
Osså har jag fastnat på min fics. Helt snus-torrt på idéer och jag som hade hela historien klar, inte bra. Måste skärpa mig, få in lite vettigt i hjärnan. Men min mage/rygg suger ut all ork ut mig, jävla mensverk alltså. Ibland önskar man att man var kille, tur att det finns piller i alla fall! 
Nej nu ska jag sluta babbla och försöka göra nån nytta istället!

Tokio Hotel saker till salu...

Lägger ut några saker nu, eller det är ju bara affischer än så länge....
Mer kommer med tiden. Har inget speciellt pris på dom, det får vi prata om om någon är intresserad.
Kommentera med eran mejl-adress och säg vilken affisch ni är intresserad av (säg nummret som står under bilden) så hör jag av mig. =)
Fler kommer...


  
såld

  
såld

     
  3

                                

 
såld

  
såld

  
6

  
såld

  
såld

   
9


10


11

Tokio Hotel - saker..

Jag har ett otroligt överflöd på Tokio Hotel saker insåg jag idag då jag letade efter några saker i förrådet. Därför tror jag bestämt att jag ska försöka sälja lite grann av det, känns inte som att jag behöver 4 upplagor av samma affisch då jag inte ens har plats på väggarna för 2 av dom. Så ska ta lite bilder och sedan lägga ut här! :)

nervös?

Tänkte visa några bilder som min mamma och pappa skrattade jätte mycket åt nu när jag visade dom alla mina bilder från JB-signeringen och konserten. 
Mamma skrattade så att hon grät och pappa utbrast; Hur nervös var du? Det är ju omöjligt att misslyckas med en bild sådär mycket om man har en digitalkamera!"

Ja, frågan återstår. Men jag gillar bilderna ändå, för jag vet hur det såg ut i verkligheten och det var underbart! 
Här är dom!;


Kevin Jonas, det syns lite i alla fall!
Försvarar mig med att jag var chockad över att han kramade mig!



Syns det att det är Joe Jonas? (A)
Här försvarar jag mig med att han är min favorit och han hade precis
 gett mig världens sötaste leende och tack för presenten.



Samma förklaring som ovan.
Men den här är dock bättre och man kan t.o.m. urskilja att det är Joe. ;)



Måste bara tillägga att jag INTE har tröttnat på Tokio Hotel. 
Har ju precis träffas Jonas Brothers så jag är fortfarande "uppspelt" efter det.
Mycket snart lär ni säkert få höra en massa tjat om TH igen! ;)

shopping-begär?

Inte skulle det här linnet sitta helt fel, as snyggt med en storlek förstor så att man bara behöver leggings under. 


Undra om jag ska ta och flörta lite med pappa så att han hjälper mig med betalning och så, typ nu på en gång? (AA) Medan dollarn är så billig, haha. ;p

måndag

Snacka om bloggtorka, men det finns inte så mycket att skriva helt enkelt. Eller en hel del kanske det finns, men inget jag orkar göra just nu. Massor av historier från Stockholm på lager och så, får se när/om jag skriver lite om det nån gång.. 
Lägger in en film, as bra. Titta på den så förstår ni kanske varför jag tycker det!


Watch "Camp Rock" Movie

back...

Hemma igen!

Jonas Brothers

Laddar upp några bilder från JB signeringen och konserten. Kommer fler sen.. och snälla, ta inga bilder utan att fråga först!

Enda bra bilden jag fick från signeringen, var för nervös!



Hade as bra platser faktiskt, ett + att vi kunde sitta ner i pausen och spela kort. xD


Ska sova nu, kommer fler då jag har kommit hem.
Pussågodnatt!



japp, jag lever fortfarande.

Jag och Ida for ju som, sagt ut och skulle bada. Tog moppen ner till sjön, men jag tyckte att det var så kallt så jag banga och satt istället bara och badade fötterna. Ida däremot badade lite. Efter cirka 15 minuter stack vi därifrån och bestämde oss för att vi skulle åka runt lite och se om vi såg nått folk. Då det var väldigt folktomt slutade vi upp på hemköp och köpte en glass. Sen åkte vi runt lite mer, när vi väl beslutat oss för att åka hem tog vi en "genväg" hem vilken var på en skogsväg. Och vägen var väldigt guppig och stenig. Så jag säger till Ida en bit in på vägen att; "Det här var ingen bra idé, vi kommer säkert välta!" Sekunden efter ligger jag på marken med moppen över benet. Klarade mig utan några skador, medan Ida fick skrapsår på armen och knäet. Slutar väl med några blåmärken för mig med i morgon och ont i benet har jag, känns som att det gått ur led nästan, men har säkert bara sträckt mig. 
Vi skrattade då så att vi tjöt i alla fall när vi väl kommit upp. Och det bästa var ju att vi missade brännessel-busken med 1 meter, kan tänka mig att det inte hade varit så trevligt annars! 
Nu ska vi snart sova och i morgon blir det grönan efter Ida har slutat jobbet. Om någon vill följa med är det bara att höra av sig!
Pussarochkramar! <3

jag lever^^

Tänkte bara säga att jag faktiskt lever.
Har bara varit på hotell dom två senaste nätterna och inte haft tillgång till dator. Har inte så mycket tid nu heller, ska dra ut och bada med Ida.
Men nu vet ni i alla fall att jag inte är död. ; )

RSS 2.0