ännu mer höstshopping

Mamma, eftersom att jag fortfarande vet att du läser visar jag lite mer vad jag vill ha, denna gång två saker från Ellos. Puss!



090831

Så är det sista dagen i augusti nu då...
Idag är det nog inte riktigt min dag tror jag. Imorse stod jag i 40 minuter för att lista ut vad jag skulle ha på mig, när jag äntligen hittat något bra att ta på mig så gick jag och skyndade mig att äta frukost. Sedan bestämde jag mig för att ändå sminka mig lite, sådär 5 minuter innan bussen går, vad gör jag inte då om att tappa ut burken med puder på min vita tröja.. yeeey.
Det var bara att slita åt sig närmsta tröja och springa till bussen, i högklackat. Jag hann i alla fall, tur det. Dock är jag inte alls speciellt vacker, så jag går med jackan inomhus. Snyggt värre, och som pricken på i:et känner jag mig svullen som en flodhäst och mitt hår är så skitigt att det snart kan stå av sig själv.. Hm, tur att jag ska på träning efter skolan.^^

Snyggdag idag.. not!


höstshopping

Det bästa med hösten måste nog ändå vara att man får köpa nya, mysiga kläder. Dock har jag egentligen inte alls råd med någon höstshopping i år, då jag måste spara pengar till våran underbara (!!!!) Londonresa i december, men önska kan man ju alltid. (A)
Tidigare idag beställde jag och mamma hem en ny höstjacka till mig + sett med mössa och vantar, det var rea på jackan så den gick endast på 249 kr och mössarna&vantarna gick på 149.. Nu får vi bara hoppas att dom passar bra!


Fast nog är jag sugen på att uppgradera min garderob betydligt mer, så om någon är sugen på att köpa mig lite nya kläder så är det fritt fram. (A)


 

Här är lite av sakerna på min önskelista, allt från H&M.

(Mamma, jag vet att du läser det här!!)


nål och tråd

Sitter fortfarande i pyjamas, den lär nog aldrig åka av idag heller. Är en pyjamasdag idag helt enkelt!
Mitt rum är en enda röra nu, för övrigt, håller på att sy in en massa byxor och sy upp vissa med mer. Fast just nu har jag tagit en paus för att snacka lite med Ida om Londonresan, den kommer att bli såååå bra!

Ja, jag har inte något speciellt att säga just nu. Förutom att jag längtar så otroligt till i helgen, till den 25e och till nyår!
Hösten kommer att bli great! =D

Imorgon blir det skola och sedan body pump, får se till att lägga på myyycket vikt för min träningsverk är helt borta nu.

Har inte så mycket mer att säga nu, så ha det bra.
Pussar! <3


Snyggaste pyjamasen har jag i alla fall!
XXXL-tröja från apoteket, me like! <3

 


090830

Favoriten kommer hit den 25e september! =D


090829

Jag har suttit och tittat genom mina photo booth-foton, haha. Ganska kul faktiskt, tänkte dela med mig lite, nog för att dom mest är på mig. Men det är ju trots allt min blogg (A)


Jag och Jenny, i början av ettan.. känns ju inte så länge sen. :P




Också i början av ettan.


I våras.




Världens bästa lillebror! <3










ajajaj...

... råkade lägga på lite för mycket vikt i vissa övningar idag. Varenda liten del i kroppen brände och jag trodde jag var närmare döden än livet. Men nu är allt bra igen, förutom att jag känner mig som en 98-årig tant ungefär.
I morgon blir det ett step muskel-pass istället, min kropp måste vila lite från vikter nu. Haha. =P

Ja, annars har jag väl inte speciellt mycket att berätta just nu.
Pussåkram <3




Stockholm är bäst! <3

090826

Det som verkligen är tråkigt med att gå trean är att vi alla har valt så pass mycket olika kurser att vi knapp hinner ses...
Som nu sitter både M & J på lektion och jag sitter själv i ett grupprum och har håltimme. Aja, vi ska i alla fall ha ergonomi kl. 11 sen, efter det är det lunch, idrott och tyska.

Efter skolan har jag tänkt mig att gå på ett body pump-pass också, får se hur det går. Faktiskt så har jag inte alls sån träningsverk som jag trodde att jag skulle ha, men det känns ju garanterat. Haha. ;P

Åhå, nu blev jag förresten glad. Kom på att det är lön imorgon, jippie! Slipper vara fattig på ett tag nu då. ;)

Nej, nu ska jag försöka göra någon nytta av håltimmen och plugga lite franska.



Saknar Idaknäppis gör jag också! <3

body pump

Idag (eller rättare sagt igår kväll) bestämde jag mig för att inte vara sjuk längre, så jag bokade ett body pump pass som jag stack på imorse. Det gick faktiskt väldigt bra, mycket bättre än förväntat och sen körde jag lite kondition på gymmet också.
Hej träningsverk i morgon skulle jag tro, hehe. =P
Tror det var ett smart val faktiskt, för jag känner mig inte lika hänging nu efteråt, skumt.

Aja, ska ta och läsa lite ur antingen Genom dina ögon eller psykologiboken, hmm.
Äh, det blir Genom dina ögon.




Bild lånad från google.

hjåggsjön

Idag tog jag och Lise-Marie det, förmodligen, sista ute doppet för i år.
Det var kallt, men inte så kallt som vi hade trott. Så några ihopp blev det allt.. tycker dock att det är vääldigt
synd att sommaren redan är slut. Vi som hade så mycket att göra som vi inte hunnit, menmen, min höst är nästan överdrivet bra. Ser verkligen fram emot den..
Jag älskar det! <3



Vi är inte som alla andra vi.^^

är det inte nyår snart?


Projektstart

Faktiskt känns skolstarten relativt bra, förutom att jag har blivit förkyld.
Idag har vi fått jobba med projekten hela dagen, för mig och Jenny gick det riktigit bra. Vi har hunnit lägga upp projektplanen och hunnit prata med Umeå Kommun (som var intresserade, wihoo) så nu måste vi vänta på att dom ringer tillbaka, vilket skulle ta ett par dagar.
Känns som att det kommer bli helt super det här!

Nu är jag hemma springer jag runt i pyjamas och dricker thé med honung för halsen (ajaj!!). Imorgon har jag bara en lektion, vetenskapsteori mellan 12.15 - 13.25... ska bli intressant, har ingen som helst aning om vad det är för något. xD

Nu ska jag förresten passa på att visa dom fina sakerna jag fick/köpte igår..


Rosa anteckningsbok, rosa pennfodral (köpt på akademibokhandeln) och
kalendern fick jag av farmor.


Också min älskade bok.. Genom dina ögon.
Bättre än Twilight, hur det nu är möjligt.
(Finns i butik från och med imorgon tror jag)


Nu ska jag börja fixa på en överraskning åt Ida, och dricka mer thé.
Ha det bra!





Nu är resan bokad! =D

Nu har jag och Ida bokat resan till London.
29 december - 5 januari.. bästbästbäst!


Passa er Londonbor. ;)

Åh, vad jag är trött!

Hemma från Stockholm, eller det var jag ju i måndags. Har haft det hur roligt som helst!
Ikväll ska jag och Ida boka en resa till London, längtar otroligt mycket. En vecka i London, över nyår, med världens bästa vän. Kan det bli bättre? <3

Idag var förövrigt första dagen i skolan, känns som att det kan bli ett bra år. Är lite pepp på att gör sista året färdigt nu och komma ut i världen..
Efter skolan (som varade en kvart) åkte vi ner på stan, köpte en rosa penna med tillhörande rosa stift, ett rosa pennfodral, en rosa anteckningsbok och ett sudd. Haha, har fått ett liten (läs stor) crush för rosa. (A)

Sen ikväll kom farmor förbi med en rosa almenacka (hehe) och boken Genom dina ögon som är skriven av författaren som skrivit Twilight-serien.
Egentligen släpps den inte förrän på fredag, men dom hade fått in ett läsexemplar av den idag. Helt perfekt!

Tänkte ladda upp lite bilder från Stockholm, om du nu fungerar vill säga...


 

Världens finaste Ida! <3




Kvällsnöje! <3




Här har vi alla hästar i stallet! <3




Älskade Stockholm! <3




Vi är bäst på tårta! <3




Nej, jag kan inte vara seriös. =P




Otroligt vackert! <3

För det regnar i stockholm...

Jag ska ju som sagt till Stockholm imorgon och har skojat om att det kommer va bra väder här och dålig här.. Vad tror ni inte att det ska bli? Haha, precis min tur.

Vännäsby



Nacka

RSS 2.0