Mates of mine - Live Your Life


"liten" julblomma

Igår var farmor & farfar här för att lämna en julblomma som dom inte "orkade" ta med på julafton för att den var så stor.
Då dom kom hit så visade det sig vara figurer till en jättekrubba, otroligt fina!
(för dom som inte vet har vår familj ett stort fönster som på julen förvandlas till värsta tomte-fönstret, se bilden i föregående inlägg).. Så dom hamnade där, faktiskt ganska coolt.



fjärde advent

Snart är det jul, och min julstämning ligger på 0. Eller snarare minus kanske..
Igår stack Ida till Gran Canaria för två veckor och lämnade mig här i kalla Sverige, vi har alltså inte pratat på 24 timmar. Haha, vad patetiskt det låter då jag säger att jag saknar henne - alla säger att vi inte är så normala. Men what, kan man inte umgås måste man ju prata i telefon iaf, sisådär  7 - 8 gånger om dagen.
Jaja. =)

Köpte mig en julklänning igår och en annan som jag ska ha på rockbjörnen eller nyårsafton.
Annars händer det inte mycket.




Bjuder på en julig bild.
Men tanke på att jag bor i det där huset borde jag nog egentligen ha julstämning på topp......

förkyld

Hejsan svejsan!

Har åkt på en dunderförkylning så här innan jul, därav den taskiga uppdateringen. Sen i måndagskväll har jag bara legat i sängen, glott på gamla julkalendrar (Jul i Kapernaum, Mysteriet på Greveholm, Pelle Svanslös, Sunes jul m.m..) och druckit thé.
Idag orkade jag dock ta mig in till stan med mamma för att hämta ut rockbjörnen-biljetterna och köpa en julklänning.
Men tror ni inte att jag glömmer både börsen och koden till biljetterna hemma, sådär lagom kul. Mamma i sin tur hade i alla fall väldigt roligt åt mig, tur att jag kan göra nån glad! ;-P
Och resten av dagen har gått i samma tecken, så ja, dom flesta har fått sig ett gott skratt förutom jag som helst bara skulle vilja dra täcket över huvudet och ligga där i nån vecka. 
Vi fick gå till banken med svansen mellan benen och säga som det var, tur i oturen hade jag mitt legg med mig så jag kunde ta ut pengar ändå…
Ingen röd julklänning hittade jag (finns ingenstans och ändå är det jul?), blev två koftor och en svart klänning.
Men biljetterna ligger vackert kvar på biljettcentrum än...


För övrigt har jag inte berättat att jag numera går under namnet glasögonorm.. fast jag måste medge att jag inte visste att det fanns så mycket saker att se överallt. (A) 





Jag just nu; förkyld och jävlig med nya glasögon.
Inte speciellt vackert.


glosor

Sådär, nu är jag hemma och käkade middag för en liten stund sedan.
Nu ska det bli mer pluggning här, dock känns det lite lättare nu.. fråga mig inte varför. Men bra är det ju i alla fall.
Lite senare ska jag ta en bild på mina naglar och lägga upp och sen ska jag packa, sover nämligen hos moster imorgon.
 

Nu är thévattnet klart.
Puss.

onsdag

God dag!
Mitt i veckan.. två dagar kvar. Och imorgon är det den dagen jag fasar mest just nu. Två stora fina glosförhör. Insåg nyss att jag hade många fler tyska glosor än jag trodde, inte så kul.

Var nyss och fixade mina naglar, fina blev dom igen. Härligt!

Ska slänga upp den nya designen jag gjorde till bloggen igår och sen plugga.
Tjaoo!

tisdag

Hejåhå!
Här sitter jag i sängen med min thékopp (har köpt världens godaste thé) och försöker plugga in dom förbannade 450 (400 franska, 50 tyska) glosorna tills på torsdag. Dom kan ta sig säger jag bara!
Egentligen kan jag stryka sisådär 350 st av dom där, men läraren tyckte vi kunde plugga in alla franska glosor istället för att få veta exakt vilka 50 vi ska kunna. Känns så otroligt, väldigt jätte kul! Eller inte...
Som om jag inte har tillräckligt mycket att göra ändå.. kämpa veckan ut så är det så gott som jullov sen är mitt motto just nu.
Avslutningsveckan ska vi ändå inte ha några "vanliga" lektioner, nice det!


Jag är så trött att jag knappt kan hålla ögonen öppna, så det lutar verkligen mot att skita i glosorna just nu och sova istället. Hm, glosor VS sova.. svårt val. ;)
Fast egentligen borde jag inte skjuta fram dom mer, bläää!


I morgon ska jag fixa till mina naglar. Var ju och gjorde dom på Wilmas för en och en halv vecka sen men nu har gelen börjat släppa längst mot nagelbanden på i stort sett alla naglar, så idag gick jag in på salongen och frågade vad hon tyckte. Fick till svar;
"Men sådär ska det ju inte se ut. Boka in dig på en tid i morgon så ska jag fixa det där åt dig, du behöver inte betala för det inte!"
Världens underbaraste salong, med världens trevligaste personal.

Sen blir det skola och jobb som gäller, som vanligt.

Kanske borde ägna mig åt nåt annat nu.
God natt! ;*





Typ sådär känns det i skolan just nu... ;)



Rockbjörnen 2009

Rockbjörnen fyller ju 30 år i år!
Självfallet ska jag dit. Drar med mig Ida också, hehe. ;)
Kommer säkert bli jätte kul skulle jag tro. Jonas Brothers är ju dessutom nominerade i "årets utländska grupp" så jag hoppas ju att dom vinner. =)

Nån fler som ska dit?

måndag

Hej!
Nu verkar blogg.se fungera som det ska igen.. trevligt, trevligt. Och vet ni vad som mer är trevligt? JO, det är jullov snart!! ;)
Har egentligen inte så speciellt mycket att skriva. Livet tuffar på som vanligt med skola och jobb.. 
Så, ciao tills imorgon!

Onsdag

Hejsan!
Har inte kommit in på bloggen på några dagar, men nu verkar det funka rätt okej.
Har iaf slutat nu, hemstudier på engelskan och historian är inställd, men jag måste ändå vänta till där kring tre innan jag kan gå ner till jobbet, för börjar inte förrän då.
Blä

RSS 2.0