10/2

Var ett tag sen jag skrev nu igen... 
Och idag är jag glad, väldigt glad faktiskt. Haha... även fast jag snart sliter håret av mig på grund av alla konstiga skattetermer och invecklade bestämmelser så tror jag ändå att det kommer gå bra. Nu när vi kan vara säkra på att vi får i stort sett Sveriges bästaste marknadsföring!
Mer om det sen.


Ciaao!

5/2

Åh vad jag blir irriterad!
För snart två veckor sedan fick min dator sig en smäll av några killar i min klass (såg det inte själv, men tydligen var det så) och efter det blev det en spricka som på "insidan" av skärmen, lite svårt att förklara. Men hursomhelst har det inte var ett jätte stort problem hittills och min lärare tyckte heller inte att det var något vidare att lämna in för reparation (som för övrigt går på över 1000 kr i självrisk).. men sprickan har bara blivit värre och värre och nu är den över halva skärmen så det lutar åt reparation ändå.. buhu!
Om dom bara kunde vara lite försiktiga och fatta att om man slänger sig på en mac med handen först så går den sönder, men uppenbarligen inte. 
Eftersom jag inte var där själv heller utan bara kan lyssna på det Jenny säger så kan jag ju inte tvinga dom att betala för reparationen heller, för jag kan inte bevisa att det är dom som har gjort den. 
ÅHH om dom bara kunde bete sig som 17/18 åringar och inte som 3 åringar.
Ska gå raka vägen in på Mac-butiken i morgon och fråga vad dom tror i alla fall...

Nu har skivan (som jag har lovat i hundra år att jag ska bränna till pappa, men såklart aldrig kommit ihåg att göra) brännt klart så jag ska fortsätta fixa musik nu.

Puss! <3

3/2

Idag är jag en riktig zombie.. ögonen svider och jag har snart ingen aning om vad jag gör. Vet bara att jag är sjukt trött.
Ändå har jag sovit lika mycket som jag alltid gör... aja, får ta och lägga mig ännu tidigare ikväll eller något. 
Tur att jag bara har två lektioner kvar idag, svenska och franska. På franskan ska vi ändå jobba självständigt så det är lugnt och svenskan brukar inte vara några problem.
Var nyss och gymmade och körde kondition en och en halv timme på gymmet, så lite piggare har jag väl ändå blivit än vad jag var imorse.

Skrev franska glosprov imorse också, tror det gick helt okej. Förutom att jag hade glömt att plugga på yrkena så dom förblev blanka.

Jag är så otroligt glad att solen äntligen börjat behaga att titta fram, då gör det nästan ingenting att det är kallt. Hatar verkligen vintern då det är mörkt då man åker och mörkt då man kommer hem.. och mulet då man går på lunch!
Nej, mer sol ska det va!




2/2

Jag fixar designen 311 gånger men jag skriver aldrig och nu har alla klagat på att jag inte skriver så jag har väl inget val antar jag. ;)

Allt knallar och går som vanligt med skolan och så, så inget nytt på den fronten.

Moster med familj kom hem bruna och fina från Thailand i torsdags.. eller okej, min numera morbror var inte brun, han var svart. Ärligt talat, jag kände nästan inte igen honom.. ska fixa bild på det, måste ses för att tros!

Träffade en kompis på bussen hem idag, vi sågs senast i somras och när vi gick i nian var vi med varandra hela tiden. Så de var riktigt kul, vi har en hel del att ta igen. 

Ja, annars har det inte hänt så mycket roligt. Och jag har fortfarande inte lagt upp bilderna från Rockbjörnen, gör det så snart jag kommer ihåg.

Puss!

Hittade några gamla bilder på datorn.
Jag och Desirée.

RSS 2.0