Miley Cyrus hatar Nick Jonas

Som Starlounge tidigare rapporterat släppte Miley Cyrus musikvideon till sin nya singel ”7 things I hate about you” i slutet på juni, och den sades handla om hur en gammal kärlek krossat hennes hjärta på sju sätt. Redan då ryktades det att Nick Jonas var den kille hon sjöng om – något som nu även indirekt bekräftats av musikvideoregissören Brett Ratner.

— Halsbandet hon bär i videon fick hon av killen hon sjunger om. Hon bär hans diabetes- eller medicinbricka (ett halsband som ser ut som en identitetsbricka, reds. anm.), säger han till People magazine.

Till saken hör att Nick är diabetiker och är en talesperson för sjukdomen. Brett berättade även att han varit hemma hos ”Hannah Montana”-stjärnan och då fått sett de saker hon sparat från tiden med Nick. I en låda under sängen hade hon bland annat hans ”smutsiga strumpor och några fotografier”.

Den 15-åriga sångerskan har tidigare sagt till Mtv att hennes låttexter till största delen handlar om gamla förhållanden:

— Nästan alla mina sånger skriver jag för tjejer som hatar sin nuvarande eller före detta pojkvänner.

Miley och minstingen i Jonas Brothers dejtade under två år, men gjorde slut för drygt ett år sedan. Nick dejtar nu i stället Disney-stjärnan Selena Gomez, vilket Miley sägs vara mycket olycklig över.

 

 

 



AV ELISABETH VEDIN
FOTO ALL OVER PRESS, STELLA PICTURES


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0