110401

Jag glömde ju berätta den stora nyheten!
Vi har äntligen fått tag i en ny lägenhet! Till ungefär samma pris, några kvadratmeter större och inte allt för långt ifrån där vi bor nu.
Lägenheten står tom redan nu, så vi får egentligen flytta in när vi vill. Men grannarna (de bra) ska flytta till lägenheten bredvid och vi tänkte dela lastbil och deras lägenhet blir inte tom förän i maj. Därför flyttar blir det inflyttning den 1a juni, men vi kommer dra lasset på kristihimmelsfärdsdag då alla ändå är lediga.
I maj får vi tillgång till lägeheten och då ska vi tapetsera om några rum, måla lite lister och luckor och sätta in nytt golv i hallen och köket. Kommer bli såååå bra!

Synd att det behövde bli såhär, vi trivs ju otroligt bra i vår nuvarande lägenhet. Men det är inte hållbart längre. Hela lägenheten håller på att rasa sönder och det är troligtvis rätt mycket möggel i väggarna, då nästan alla som är här ofta blöder näsblod och har konstant huvudvärk.
Vi vet att hyresvärden kommer riva ut allting och renovera upp den när vi har flyttat, så ingen annan behöver ha det såhär.

Jag ska köpa en ny sladd till kameran. Då kan jag visa bilder på lägenheten för er som inte har möjlighet att komma och besöka den/oss.

Puss&kram! <3

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0